Anasayfa > Espor Haberleri > Ömer “ging” Deniz Twitch Rivals TFT Şampiyonu Oldu

Ömer “ging” Deniz Twitch Rivals TFT Şampiyonu Oldu

Teamfight Tactics oyuncusu Ömer “ging” Deniz ülkemizi temsil ettiği Twitch Rivals EMEA Showdown Turnuvası’nda şampiyon oldu.

Riot Games‘in auto battler oyunu Teamfight Tactics gün geçtikçe büyümeye ve espor ekosistemi oluşturmaya devam ediyor. TFT, çıkışından kısa bir süre geçmesine rağmen hem League of Legends’a olan bağlantısından hem de auto battler türünün popülerliği sayesinde geniş bir oyuncu kitlesine hızla ulaştı. Çoğu ünlü espor takımı da Riot tarafından düzenlenen resmi turnuvalara ve diğer turnuvalara katılmak için kendi TFT takımlarını kurdular.

18 Mart tarihinde ülkemizdeki elemesi gerçekleşen ve Jahrein, Naru, Thaldrin gibi ünlü isimlerin katıldığı Twitch Rivals EMEA Showdown‘dan 4 temsilcimiz bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştı. Dün gerçekleşen Avrupa, Orta Doğu ve Afrika finallerinde Ensar “Despin” Öner, Şükrü “Uthenera” Şentürk, Arda “nyugamingtv” Yamaner ve Ömer “ging” Deniz ülkemizi temsil etti. 32 ünlü Twitch yayıncısı ve profesyonel oyuncu arasında mücadele eden temsilcilerimiz oldukça iyi performans gösterdiler.

Ging TFT

Temsilcilerimizden ging ve Nyugamingtv Twitch tarafından düzenlenen ve $50.000 ödüllü turnuvada final grubuna kalmayı başardılar. 1907 Fenerbahçe Espor oyuncusu Nyugamingtv grubu 8. olarak tamamlayarak takımına $2000‘lık ödülü kazandırdı. Diğer temsilcimiz Ömer “ging” Deniz ise oynanan dört maçın ikisini ilk sırada tamamlayarak grupta 1. ve $10.000‘lık büyük ödülün sahibi oldu. Böylelikle temsilcimiz Ging Twitch Rivals EMEA Showdown’un şampiyonu oldu.

Twitch’in düzenlediği Twitch Rivals EMEA Showdown Turnuvası’nda şampiyon olan Ging’i olarak tebrik ediyoruz.

 

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir