Anasayfa > Blog > Only Fans Nedir?

Only Fans Nedir?

Birçok yayıncı, cosplayer ve içerik üreticisini bünyesinde barındırarak geçim kaynağı yaratan Only Fans nedir? Gelin öğrenelim.

Only Fans, içerisinde yer alan içeriklere erişebilmek için ücret ödememizi zorunlu tutan bir girişimdir. Şirket Londra merkezli olup iş tanımı içerik aboneliği olarak geçmektedir. Bu modele göre içerik üreticileri bu platformdaki abonelerine özel içerikler üretirler. Aboneler platforma özel üretilmiş içeriklere de erişim kazanabilir.

Vsco Nedir, Nasıl Kullanılır?

Bu çalışma mantığıyla Patreon’a oldukça benzer olduğunu da belirtmemizde fayda var. Peki, insanlar normalde de içeriklerini izleyebildikleri içerik üreticilerinin bu platformda neden aboneleri oluyorlar? Bu soruyu maddeler halinde cevaplayabiliriz. Her madde farklı bir kullanıcı için neden olabilir.

  • Erken Erişim: Platformda üreticiler içeriklerini birkaç gün önceden abonelerine servis edebilmekteler. Meraklı izleyiciler bu yüzden kanallara abone olabiliyor.
  • Saf Destek: Üretken insanları desteklemek bazılarımız için oldukça önemli. Bu nedenle de abone olanların sayısını azımsamamak lazım.
  • Özel İçerik: Bazı insanlar sadece bu platforma özel içerik üretebiliyorlar. Bunları kaçırmak istemeyen izleyiciler de abone oluyorlar.
  • Cinsellik: Platformda insanlar cinsel hayatlarını da pazarlayarak para kazanmayı amaçlayabiliyor. Only Fans Nedir? Sorusunun sorulmasına da en sık neden olan başlık genelde bu oluyor diyebiliriz.

Bu tip platformlara özel üretilen içerikler her ne kadar çok güvenli görünse de sık sık sızdırılmaktadır. Bu aşamada da platformda fenomenlere abone olan insanlar ya da hackerler içerikler depolayıp çeşitli forum siteleri üzerinden servis edebiliyorlar.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir