Anasayfa > Espor Haberleri > Ozan Tufan XANTARES ile CS:GO’da Karşı Karşıya Geldi

Ozan Tufan XANTARES ile CS:GO’da Karşı Karşıya Geldi

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan XANTARES ile karşı karşıya geldiği CS:GO maçında inanılmaz bir harekete imza attı. Detaylar haberimizde.

COVID-19 salgını sebebiyle hepimiz gibi spor ve espor dünyasından isimler de evlerine çekilmiş durumdalar. Bu süreci çeşitli yollarla değerlendiren isimler ünlü isimler bir CS:GO maçında karşı karşıya geldi. Maça ise Ozan Tufan‘ın başarılı oyuncu İsmailcan ”XANTARES” Dörtkardeş‘e yaptığı bir hareket damgasını vurdu.

XANTARES‘in takımında Reynmen, Mahmut Orhan ve İlyas Yalçıntaş  gibi isimler bulunurken Woxic‘in takımında ise Ozan Tufan, Dorukhan Toköz, Aytaç Kart gibi isimler yer alıyordu. Karşılaşma sırasında Ozan Tufan XANTARES ile karşı karşıya geldiği bir noktada başarılı esporcuyu bıçak ile alt etti. Karşılaşma esnasında meydana gelen bu olay hem oyuncular hem de izleyiciler arasında coşku ile karşılandı. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu eğlenceli anlar ile baş başa bırakalım.

Başarısını dünya arenasında da kanıtlamış olan XANTARES gibi bir ismin futbolcu Ozan Tufan tarafından bıçaklanarak alt edilmesi sosyal medyada da geniş yankı bulmuş durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir