Anasayfa > Espor Haberleri > PMCO 2020 Avrupa Bölgesel Finalleri’nde Yeni Düzenleme

PMCO 2020 Avrupa Bölgesel Finalleri’nde Yeni Düzenleme

PUBG Mobile Club Open (PMCO) 2020 etkinliği bağlantı problemleri nedeniyle 25 ve 26 Nisan tarihleri için yeniden düzenlendi. Detaylar haberimizde.

Turnuvada yaşanan bağlantı sorunları nedeniyle 25 ve 26 Nisan tarihlerinde yeniden düzenlenecek olan PMCO 2020 Avrupa bölgesel turnuvası için program belli oldu. 12 ve 13 Nisan tarihleri arasında yapılması planlanan turnuva ağda meydana gelen aşırı yükleme problemi sebebiyle iptal edilmişti. Bu probleme rağmen o tarihlerde oynanmış olan sekiz maç da Tencent‘in kararı ile iptal edildi.

PMCO

Tamamen sıfırlanmasına ve en baştan oynanmasına karar verilen turnuva 25 ve 26 Nisan tarihleri arasında günde altı ve toplamda on iki maç olmak üzere tekrar oynanacak. Turnuvada tüm takımlar eski maçlarında aldıkları puanlara bakılmaksızın mücadeleye sıfırdan başlayacaklar. Avrupa bölgesel ayağında 45.600 dolarlık turnuva ödül havuzu bulunan etkinlikte 16 takım mücadele edecek. İçlerinde ülkemizden de takımların bulunduğu katılımcı listesi ise şu şekilde; NGG Team, Team Unique, Unicorns of Love, DreamEaters, Team Number One, 1218, WirSindKral, KoninaPower, Team FIVE, Nomad Gaming, HeroesX, UDR KILLERS, Futbolist, Red Reserve, GoSkilla ve The Real Deal.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir