Anasayfa > Espor Haberleri > TSM, PUBG Espor Arenasına Geri Dönüyor!

TSM, PUBG Espor Arenasına Geri Dönüyor!

İki hafta önce PUBG ve Rocket League takımlarını salan TSM, WTSG’in takımını alarak PUBG sahnesine geri döndüğünü duyurdu.

Köklü espor kulübü TSM, iki hafta önce PUBG ve Rocket League için profesyonel arenadan çekileceğini duyurmuştu. Takımın eski PUBG oyuncularının içerik üreticisi ve yayıncı olarak TSM’de çalışmaya devam edecekleri, fakat profesyonel arenada oynamayacakları söylenmişti.

TSM, Rocket League ve PUBG Kadrolarını Bırakıyor!

Bu duyurunun iki hafta üzerine TSM’in PUBG’ye geri döneceği duyuruldu. TSM, eski iki oyuncusunun da kısaca vakit geçirdiği WTSG’yi alarak PUBG’ye geri dönüyor. Takımda bir Türk oyuncu da bulunuyor.

Ömer “Iroh” Çakıldeveli ve Christopher “Fexx” Wheddon TSM’e geri dönerken takıma ilk defa katılan isimler Alex “vard” Gouge ve Justin “MiracU” McNally olacak.

Vard, MiracU, ve koç Martin “dohfOs” Lundén Ninjas in Pyjamas takımının da PUBG takımında boy göstermişti. TSM’in yeni beşlisi, WTSG adına oynadıkları dönemde katıldıkları yedi turnuvanın hepsini ilk üçte bitirerek başarılı bir dönem geçirdi. Takımın Team Solomid adı altında neler yapacağını hep beraber göreceğiz.

Oyunun mobil versiyonunda da gelişmeler sürüyor. Bağlantı problemleri sebebiyle ertelenen PUBG Mobile Club Open turnuvasının Avrupa finallerinin 25-26 Nisan’da oynanacağı duyuruldu.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir