Anasayfa > Espor Haberleri > PMCO Avrupa Final Aşaması İleri Bir Tarihe Ertelendi!

PMCO Avrupa Final Aşaması İleri Bir Tarihe Ertelendi!

PUBG Mobile Club Open (PMCO) turnuvasının finalleri, Avrupa’da yaşanan internet yoğunluğu sebebiyle iptal edilmiş durumda.

PUBG Mobile’ın espor turnuvası PUBG Mobile Club Open, koronavirüsten dolaylı yoldan etkilenmiş durumda. Evlerinde kalıp interneti yoğun bir şekilde kullanmaya başlayan insanlar, hizmeti doğal olarak yavaşlatmış oldu. Avrupa’da yoğun kullanım sebebiyle performansı düşen internetle de espor karşılaşmaları oynatmak haliyle pek kolay olmuyor.

Bu sebepten dolayı PMCO ertelendi. Açıklamada, en iyi takımı seçmek için eşit şartların oluşması gerektiği belirtildi. PUBG Mobile Espor resmi hesabından paylaşılan tweet ile turnuvanın final aşamasının ertelendiği duyuruldu. PUBG Mobile Club Open turnuvasının finalinin ilk günü oynanmıştı, ikinci gününde iki maç oynandıktan sonra iptal duyuruldu.

“Avrupa’daki internet yoğunluğu ve bunun Avrupa Bölge Finalleri’ne yaptığı etkiden dolayı rekabeti ileride bir tarihe taşımaya karar verildi. Rekabet eden bütün takımlar için eşit fırsatları sunmak, en iyi takımı belirlemek için en büyük önceliğimiz. Daha fazla detayı ilerleyen günlerde vereceğiz.”

Henüz turnuva için kesin bir başlangıç tarihi sunulmadı. Daha fazla detay için birlikte resmî açıklamayı bekleyeceğiz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir