Anasayfa > Blog > Portal 2 Kaç Saat Sürüyor?

Portal 2 Kaç Saat Sürüyor?

Valve’in efsane bulmaca oyunu Portal 2 kaç saat sürüyor, oyunu bitirmek için ne kadar zaman harcamanız gerekiyor?

Valve’in 2011’de Portal’ın devam oyunu olarak piyasaya sürdüğü Portal 2, başarısıyla ismini oyun tarihine altın harflerle kazımış durumda. Portal serisi eski sayılsa da Portal 2’yi hâlâ oynamamış olan oyuncular mevcut. Dolayısıyla birçok kişi Portal 2’nin kaç saat sürdüğünü merak ediyor. Peki oyun hangi oyun stilleriyle kaç saatinizi alıyor? Portal 2 kaç saat sürüyor? Gelin bu soruların cevabını detaylı bir şekilde verelim.

Portal Kaç Saat?

Portal 2 kaç saat?

  • Ortalama 10.5 saatte biten Portal 2’nin sadece ana hikâyesini 8.5 saatte bitirebilir, oyunun her şeyini görmek isterseniz de yaklaşık 21 saatinizi oyuna harcayabilirsiniz.

Portal 2’nin sadece ana hikâyesini hızlıca bitirip yolunuza devam etmek istiyorsanız yaklaşık 8.5 saat harcamanız yeterli olacaktır.

Eğer ana hikâyenin yanında bazı ek içerikleri de görmek, tam bir oyun deneyimi elde etmek için oyunda 13.5 saat harcamanız gerekir.

Portal 2’nin her şeyini görmek, oyunu %100’le bitirmek isterseniz ortalama 21 saati gözden çıkarmanız lazım.

Oyunda harcanan ortalama süre ise 10.5 saat civarında.

Bu oyun sürelerine çevrim içi mod dahil değil, yani Portal 2’yi bitirdikten sonra arkadaşınızla birlikte oynayarak ekstra içeriklerin de tadını çıkarabilirsiniz. Eğer Portal 2’nin orijinal olarak sunduğu maceralar yetmiyorsa topluluğun ürettiği haritaları oynamak da seçenekleriniz arasında bulunuyor. Steam atölyesinde bulunan ekstra haritalara abone olarak oyundan zevk almaya devam edebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir