Anasayfa > Blog > Prime Gaming Nedir?

Prime Gaming Nedir?

Dijital video oyunları servislerinden bir diğeri olarak hayatlarımızda yerini almış olan Prime Gaming nedir? Buyurun açıklayalım.

Prime Gaming, Amazon altyapısında sunulan Prime abonelik hizmetinin bir parçasıdır. Prime kullanıcıları için içerisinde çeşitli oyunlar bulunduran platform, kimi zaman ücretsiz bir şekilde oyun da dağıtır. Ayrıca Twitch ve Amazonun bazı servisleriyle koordineli bir şekilde de hareket etmekte olan Prime Gaming oyuncular için katkı sağlayan bir platformdur. Eğer şirketin bu abonelik sistemiyle kullanıcılarına sunduğu diğer imkan ve hizmetleri merak ediyorsanız aşağıdaki yazımızı okumanızı da tavsiye ederiz.

Amazon Prime Nedir?

Not: Bu serviste yer alan oyunları kendi Launcher’ı yardımıyla ya da direkt olarak indirebilmekteyiz. Ancak bunların haricinde oyunların Steam ya da Epic Games gibi platformlar için kodlarını temin etme imkânımız bulunmuyor. Bu platformlara yönelik bir kampanya olduğunda internet sitesinde hali hazırda görebiliyoruz.

Prime Gaming Neler Sağlar?

  • Çeşitli çok oyunculu oyunlarda oyun içi ganimetler ve ürünler verilmektedir.
  • Talep edilebilir oyun kütüphanesine erişim.
  • Twitch ile doğrudan bağlantı kurarak dağıtımlardan faydalanma ve abonelik avantajları.

Ayrıca eğlence sektöründe pazar payını oldukça büyük bir hale getiren video oyunları şirketler için sürekli olarak önem kazanmakta. Amazon da kendi MMO oyununu geliştirmesiyle birlikte bu sektörde girişmiş durumda. Dolayısıyla bu servisle verilecek olan hizmetlerin de önümüzdeki süreçte artarak devam edeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Hatta oyunun yalnızca servis kullanıcılarına sunulacağı da söylentiler arasında yer almakta.

Umarız yazımız “Prime Gaming Nedir?” sorunuzu yanıtlarken yeterli olabilmiştir. İyi vakitler dileriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir