Anasayfa > Blog > Prison Break En Doğru İzleme Sırası Nedir?

Prison Break En Doğru İzleme Sırası Nedir?

Yabancı dizi severlerin favori yapımlarından Prison Break dizisi için en doğru izleme sırası nedir? Gelin konuya güzelce eğilelim.

Müthiş bir hapisten kaçış hikayesi barındıran Prison Break, aslında oldukça bahtsız da bir yapımdı. Stüdyo kavgaları, yapıma ara verilmesi, yeni yayıncıyla anlaşmaların gerçekleşmemesi… Başına gelenler saymakla bitmiyor. Bu sorunlar yalnızca ekibi de bağlamıyordu. İzleyiciler için de karmaşaya sebep oluyordu. İşte bu karmaşalardan birisi de, dizinin izleme sıralamasının değişmesi denilebilir. Ancak merak etmeyin! Pek de spin-off sayılamayacak filmini de işe dahil ediyoruz ve sizin için en doğru sıralamayı paylaşıyoruz. (Yazının sonundaki notu okumayı unutmayın!)

Spin-Off Nedir? Spin-Off Ne Demek?

Prison Break İzleme Sırası (2023)

  • Prison Break: Sezon 1 (2005-2006)
  • Prison Break: Sezon 2 (2006-2007)
  • Prison Break: Sezon 3 (2007-2008)
  • Prison Break: Sezon 4 (2008-2009)
  • Prison Break: The Final Break (2009) – Film, dizinin 4. sezonundan sonra çekildi.
  • Prison Break: Sezon 5 (2017) – Dizi, 2017’de beşinci bir sezon ile geri döndü ve ana hikayeye devam etti.

The Final Break

Televizyon tarihinin en karmaşık hapisten kaçış hikayelerinden birisi olan Prison Break’i elbette filmi izlemeden de izleyebilirsiniz. Ancak olay örgüsü kafanızda tam oturmayabilir. Bu nedenle bütün hikayeye hakim olmak istiyorsanız, diziyi yukarıdaki sıralamayla izlemelisiniz. Elbette belirtmemiz gereken önemli bir not da var.

Prison Break hikayesi, pek çok izleyici için 4. Sezon’da tamamlanıyor. Çünkü bu sezonun arkasından devam ettirilmeye çalışılan hikaye çoğu izleyici tarafından pek beğenilmedi.

İşte bu bahtsız ama harika yapımın izleniş sırası ve dikkat etmeniz gerekenler bu şekilde. Siz yine de bir şans tanımayı unutmayın.

Sonraki yazılarımızda hangi yapımı nasıl tüketmeniz gerektiğini anlatmaya devam edeceğiz. Merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz yapımları yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. Sağlıcakla kalın.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir