Anasayfa > Espor Haberleri > Profesyonel Esporcu SicK, CS:GO’yu Bırakıp VALORANT’a Başlıyor!

Profesyonel Esporcu SicK, CS:GO’yu Bırakıp VALORANT’a Başlıyor!

VALORANT espor arenası yavaş yavaş şekillenmeye devam ediyor. Eski CS:GO oyuncusu SicK, CS:GO’yu bırakıp VALORANT’a geçeceğini duyurdu.

VALORANT, sektördeki dikkatleri üzerine çekmeye hızla devam ediyor. CS:GO’ya rakip olması beklenen oyunun daha tam sürümü bile çıkmadan espor arenası şekilleniyor. CS:GO’daki başarılarıyla bilinen, en son Complexity takımında kalıcı olarak forma giymiş 21 yaşındaki esporcu, beş yıllık profesyonel CS:GO kariyerini bitirdiğini duyurdu. Profesyonel arenada toplamda yaklaşık sekiz yüzden fazla oyun oynamış olan oyuncu, CS:GO’nun kendisi için baydığını ve sıkıcı olduğunu belirtti.

SicK, CS:GO’yu bıraktığını takipçilerine Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

sick cs

“Beş yıl ve neredeyse sekiz yüzden fazla oynanmış oyunun ardından rekabetçi CS:GO sahnesinden çekiliyorum. Oyun benim için inanılmaz derecede bayıcı ve sıkıcı olmaya başladı. VALORANT bu açıdan çok güzel bir zamanda geldi fakat akacak kan damarda durmaz. Bütün reşit hayatımı bu oyunda geçirdim, eğlenceliydi.”

SicK, CS:GO’daki son aylarını farklı takımların eksiklerini doldurarak geçirdi. 21 yaşındaki esporcu, son maçlarını Flashpoint 1 turnuvasında Chaos forması altında oynamıştı. Chaos’un 7-8. sıradan elendiği Flashpoint’in şampiyonu MAD Lions olmuştu.

Flashpoint 1 Şampiyonu MAD Lions Oldu!

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir