Anasayfa > Blog > PUBG Mobile Profil Resmi Yapma / Değiştirme

PUBG Mobile Profil Resmi Yapma / Değiştirme

PUBG mobile oyununda profil resmi yapma işlemini nasıl gerçekleştirebileceğinizi bu yazımızda adım adım anlattık.

PUBG Mobile, Playerunknown’s Battlegrounds adlı battle royale oyununun oldukça popüler olan mobil versiyonu. Telefondan PUBG Mobile oynayan oyuncuların sayısı ülkemizde de bir hayli yüksek. Dolayısıyla oyuncular bu oyunda yapabileceklerine dair bazı sorulara sahip oluyor. Bunlardan bir tanesi de PUBG Mobile oyununda profil resmi yapma işlemi. Birçok oyuncunun profil resmi varken bazıları bunu nasıl koyabileceğini bilmiyor. Yazımızın devamında PUBG Mobile’da nasıl profil resmi yapma işleminizi gerçekleştirebileceğinizi kolayca anlattık. Adımları izleyerek siz de PUBG Mobile profil fotoğrafınızı değiştirebilirsiniz.

PUBG Mobile İsim Değiştirme

PUBG Mobile Profil Resmi Yapma

PUBG Mobile’da bir profil fotoğrafına sahip olabilmeniz için öncelikle bir Facebook hesabına ihtiyacınız var. Çünkü oyunda gözüken profil fotoğrafı Facebook’tan çekiliyor. Bu sebeple PUBG Mobile hesabınızı Facebook hesabınıza bağlamanız gerekiyor. Bunu yapmanızın ardından Facebook profil fotoğrafınız PUBG Mobile’da da gözükecektir. Gelin bunu nasıl yapabileceğinizi inceleyelim.

  • PUBG Mobile’a girin
  • Giriş kısmında Facebook ile giriş yapın
  • Sonrasında ise “Tamir” butonuna tıklayın
  • Facebook’a girerek kullanmak istediğiniz profil resmini değiştirin
  • Oyunun giriş sayfasını terk edin
  • PUBG Mobile’a tekrar girip yine Facebook ile giriş yapın
  • Profil resminizin tadını çıkarın

Yukarıdaki basit adımlar sayesinde PUBG Mobile’da kendinizi yansıtan bir profil fotoğrafı kullanabiliyorsunuz. Sosyal medya dışında bir yol olmaması birçok oyuncu tarafından eleştirilse de yapacak bir şey yok. Eğer oyundaki isminizi değiştirmek isterseniz yazının üst tarafındaki butona tıklayabilirsiniz. PUBG Mobile’da kullanmak için bazı şekilli veya havalı nicklere ihtiyacınız varsa da şekilli PUBG nickleri listemize göz atabilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir