Anasayfa > Tanıtım Yazıları > PVP Serverlar İçin Doğru Adres

PVP Serverlar İçin Doğru Adres

MMO Oyuncuları bilir ki PVP serverlar heyecanın ve rekabetin doruğa çıktığı noktalardır. Peki bu sunucuları bulmak için doğru adres neresi?

PVP serverlar denildiğinde akla Metin 2, Knight Online gibi belli başlı oyunlar gelse de bu oyun yapısını sunan pek çok sunucu bulunmaktadır. Peki bu sunucular neden tercih ediliyor? Oyuncular neden ‘vanilla’ diyebileceğimiz ana sunucu adreslerinde oyun oynamak yerine bu noktaları tercih ediyorlar? Aslında cevap oldukça net.

PVP Birçok Sorunu Aşmak İçin Kısa Yol Gibi

Diğer oyunlarda gerçek rekabet zevkine ulaşmamız için kimi zaman aylarca, kimi zamansa yıllarsa sürekli emek vermemiz gerekiyor. Sorun bundan da ibaret değil. Ne kadar vakit ayırırsak ayıralım parayı basanın kazandığı bir P2W yapı ana sunucularda oldukça sık görülen bir sıkıntı.

Oyuncular daha az vakit harcayarak ulaşabildikleri eğlence düzeyinde, daha adil bir yapı ile karşılaşmak istediklerinden Private serverlar onlar için daha doğru adres oluyor. Tabii bu noktada da farklı bir soru işareti karşımıza çıkıyor. Adil yapıyı sağlayan, yüksek oyuncu sayılı ve güvenilir alanlara nereden ulaşabiliriz?

Listelerden Faydalanabilirsiniz

İnternet gerçekten güzel bir şey. Kendinize uygun oyun sunucularını bulabilmek için de bu geniş dünyada yer alan çeşitli listelerden faydalanabilirsiniz. Tabii yazılmış ve güncellenmeyen listeleri örnek göstermek çok zor. Çünkü sunucular kapanabiliyor ya da eskisi kadar aktif olmayabiliyorlar. Kısacası listeyi de doğru adresten bulup okumak önemli. İşte bu noktada biz de tavsiyemizi yapalım. Doğrusu böyle bir oyuna girip eğlenceli vakit geçirmek istediğimde ben https://www.serverlar.gen.tr listesini kullanıyorum. Burada kullanıcılar kendi beğendikleri, oynadıkları ya da açtıkları sunucularla ilgili detaylı bilgileri diğer oyuncularla paylaşıyor. Peki bu neden önemli?

Bir sunucuyla ilgili ihtiyacınız olan bilgileri ilk elden okuyabilmeniz oldukça önemli. Evet sunucular bu bilgileri kendi internet siteleri üzerinden de duyurabilirler ancak kendi sitelerinde absürt ve gerçek dışı duyurulara yer verebilirler. Bu bir forumda ve moderasyon altında olunca bu dezavantaj da ortadan kalkıyor. Bu site aktif yönetim ile başlık denetimi yaptığı için öne çıkmakta diyebiliriz.

Peki sizin sevdiğiniz sunucular ve listeler var mı? Yorumlarda diğer okurlarımızla paylaşırsanız çok seviniriz. Sonraki yazılarımızda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir