Anasayfa > Espor Haberleri > Pyth CS:GO ‘dan Emekli Olarak VALORANT’a Geçti

Pyth CS:GO ‘dan Emekli Olarak VALORANT’a Geçti

Ninjas in Pyjamas takımının eski CS:GO oyuncularından olan pyth CS:GO kariyerini sonlandırma kararı aldığını açıkladı. Detaylar haberimizde.

26 yaşındaki İsveçli oyuncu Jacob “pyth” Mourujärvi CS:GO kariyerine nokta koyduğunu kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. Ninjas in Pyjamas‘ın CS:GO takımında şans bulmuş olsa da kişisel olarak istediği performansın altında kalan pyth CS:GO‘dan sonra VALORANT‘a geçiş yapmasının sebebini ise ”Ninjas in Pyjamas sonrasında bir zamanlar olduğum seviyeye geri dönmeyi başaramadığımı hissettim. Ait olduğumu hissettiğim bir yer bulamadım ve farklı projelere doğru yol almak zor oldu. Tüm hatalarımdan çok şey öğrendim fakat bunların iyi yönlerini aldım” şeklinde ifade etti.

Pyth 2016 yılında Ninjas in Pyjamas forması giyerken DreamHack Masters Malmö ve IEM Oakland kupalarını kazanarak kariyerinin en iyi yılını geçirmişti. Ancak oyuncu bireysel performansının düşüşe geçmesinin ardından IEM Katowice 2017 sonrasında takım ile yollarını ayırmıştı. CS:GO sonrasında VALORANT‘ın kendisine yeniden umut verdiğini belirten oyuncu bakalım hayal ettiği başarıyı VALORANT sahnesinde elde etmeyi başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir