Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Extraction Özel Operatörlere Sahip Olmayacak

Rainbow Six Extraction Özel Operatörlere Sahip Olmayacak

Rainbow Six serisinin yeni çıkacak eşli FPS oyunu Rainbow Six Extraction yönetmeni Patrik Méthé, Extraction’da oyuna özel yeni operatörler olmayacağını söyledi.

E3 2019’da Rainbow Six Quarantine adı altında duyurulan Extraction, Covid-19 pandemisi nedeniyle geliştirme aşamasında birçok sorunla karşılaşmıştı. 2020 boyunca yüzünü görmediğimiz oyunu E3 2021‘de yeni ismi Rainbow Six Extraction ile sonunda tekrar görmüş, üstüne üstlük oldukça uzun bir oynanış fragmanı da izleme şansına erişmiştik. Oyunun çıkış tarihi yaklaşırken merakla bekleyen hayranların aklındaki sorular da gitgide artıyor.

2018’de Rainbow Six Siege’in 8. sezonu Operation Chimera ile birlikte oyuna Outbreak adında bir sınırlı süre etkinliği eklenmişti. Rainbow Six Extraction’a ilham kaynağı olan bu modda oyundaki bazı operatörler, o sezona özel tasarlanmış 2 yeni karakter ile takım olup birlikte Chimera virüsünün infekte ettiği yaratıklarla savaşmışlardı. Extraction’un çıkış noktası olduğu için serinin çoğu hayranı Extraction’da da bu tarz özel karakterler görmeyi bekliyordu.

rainbow six siege chimeraa

Oyun haber sitesi The Loadout’a konuşan yönetmen Patrik Méthé‘ye göre oyunun geliştirici ekibi Extraction’a özel yeni karakterler yaratmayı göz önünde bulundurmuş, ancak Rainbow Six Siege‘den oyuncuların halihazırda tanıdığı karakterleri yeni bir bağlamda ele almanın ve bu karakterleri daha derinleştirmenin daha ilginç olacağına karar vermişler. Oynanış açısından da endişeli olmadıklarını söyleyen Méthé, Siege’in 60’tan fazla karakterinin Extraction için planladıkları her türlü senaryoyu karşılayacağını düşündüklerini söylüyor.

Extraction ve Siege Birbirini Sabote Etmeyecek

Rainbow Six Extraction için henüz oyunda olacağı doğrulanan 9 operatör şunlar: Hibana, Ela, Sledge, Doc, Vigil, Alibi, Finka, Lion ve Pulse.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir