Anasayfa > Blog > Red Dead Redemption 2 Atınızı Nasıl Çağırırsınız?

Red Dead Redemption 2 Atınızı Nasıl Çağırırsınız?

Gelmiş geçmiş en iyi western yapım Red Dead Redemption 2’de atınızı nasıl çağırabilirsiniz? Rdr 2 at çağırma işlemini gelin anlatalım.

Oyun, dünya genelinde sıkça oynanmaya devam ediyor. Tuş takımı oldukça kalabalık olduğu için de, yeni oyuncular karışıklık yaşayabiliyorlar. O nedenle de bu yazımızda hem gamepad, hem de klavye tuşlarıyla atınızı nasıl yanınıza çağırabileceğinizi anlatmak istedik. Ayrıca eğer oyun içerisindeki en iyi at hangisi merak ediyorsanız bu konudaki yazımızı okumanızı da tavsiye ederiz.

Rdr 2 En İyi Atlar Hangileri?

Rdr 2 At Çağırma

Oyunda atınızı yanınıza çağırmak ya da başka bir at ya da vagonda yolculuk ederken sizi takip etmesini sağlamak istiyorsanız yapmanız gereken oldukça basit. Klavyenizden ‘e’ tuşuna basabilir ya da Gamepad kullanıyorsanız solda yer alan yukarı yön tuşuna tıklayabilirsiniz. Bu şekilde yakınlarda, size ait olan atınızı yanınıza çağırabilirsiniz. Tabii sizi takip etmesini de sağlayabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2’de Atınız Neden Islığınızla Yanınıza Gelmez?

Bazı durumlarda atınızı çağırmanıza rağmen gelmeyebiliyor. Peki bunun nedeni nedir? Aşağıdakilerden birisi sebep olmuş olabilir.

  • Atınız ıslığınızı duyamayacak kadar uzaktaysa, ıslık çağırsanız da yanınıza gelemez. Haritadan yerini işaretleyip, biraz yaklaştıktan sonra tekrar deneyebilirsiniz.
  • Kamp alanlarının içerisinde ata izin verilmediği için, kampa giremeyen at siz oradayken yanınıza da gelemez. Kamp alanının dışına çıkıp tekrardan ıslık çalabilirsiniz.
  • Eğer atınız öldüyse ya da hareket edemeyecek kadar düşük can ve enerjiye sahipse ıslığınıza karşılık vererek yanınıza gelemez. Atınızın sağlık durumuna dikkat etmenizi ve uyandırma kiti bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Bu yazımızda Rdr 2 at çağırma işlemini ve tuş kombinasyonunu anlatırken, diğer bir yandan da çıkabilecek sorunlardan bahsettik. Aklınıza takılan başka sorular olursa, yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. Kendinize iyi bakın, seviler.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir