Anasayfa > Blog > Resident Evil 4 Remake Kaç Saat Sürüyor?

Resident Evil 4 Remake Kaç Saat Sürüyor?

Resident Evil 4 Remake kaç saat sürüyor? Oyuncuları kendine hayran eden yapımın ne kadar sürdüğüne gelin bir bakalım.

CAPCOM’un yeniden ziyaret ettiği Resident Evil serisine yeni bir remake daha katıldı. 2005’te çıkış yapan korku hayatta kalma klasiği yeni nesil oyun teknolojileriyle tekrar karşımıza çıktı.  23 Mart’ta çıkış yapan oyun, çıkışını takip eden iki gün içerisinde üç milyondan fazla kopya satmayı da başardı.

Peki hem serinin hem de türün hayranlarından geçer not alan Resident Evil 4 Remake kaç saat sürüyor? Özellikle serinin kıdemli takipçilerinin bir şaheser olarak nitelediği oyun kaç saatlik bir oynanışa sahip?

Resident Evil 4 Remake Kaç Saat Süren Bir Oynanışa Sahip?

Öncelikle ana hikayeyi takip edip sağı solu iyice araştırmak istiyorsanız oynanış süreniz 18 saate kadar çıkacaktır. Bunun yanı sıra bu oynanış süresi içerisinde tüm yan görevleri de yapabilecek süreniz olacaktır.

Eğer ki oyunları hızlı oynayan birisi iseniz bu süre 10 saate inecektir. Fakat oyunun atmosferinin tadını çıkartmanızda ve aceleye getirmemenizde fayda var.

  • Oyunu yüzde yüz bitirmek istiyorsanız ise oynanış hızınıza bağlı olarak 40 saate yakın bir süre sizi karşılayacaktır. Ayrıca oyunu yüzde yüz bitirmek için tam anlamıyla altı kez bitirmeniz gerekebilir.

Elbette oynanış sürelerinin oyuncudan oyuncuya farklılık gösterdiğini unutmamakta fayda var. Aynı zamanda yapım tekrar oynanabilirlik kısmında da oldukça güçlü. Özellikle 7 Nisan’da eklenecek The Merceneries modu ile oynanış süreleri bize kalırsa ikiye katlanacak.

Resident Evil 4 Remake İnceleme Dosyası

Başarılı oynanış formülleriyle bizden geçer not alan oyunu her korku hayatta kalma hayranı denemeli. Bununla beraber türü sevmeyen oyuncuların da CAPCOM imzalı bu yapıma şans vermesini öneriyoruz. Oyunu oynadıktan sonra eliniz başka bir aksiyon oyununu kolay kolay gitmeyecek diye düşünüyoruz.

Son olarak sizleri ünlü speedrun yayıncısı Distortion’nın yayınına alabiliriz. Bu yayın oyunların çeşitli yöntemlerle idrak edilmesi güç sürelerde bitirebileceğinin harika bir kanıtı. Örneğin oyun her ne kadar ortalama 15 saat sürse de Distortion adlı yayıncı Leon S. Kennedy’nin korku dolu macerasını 2 saat 26 dakikalık ilginç bir sürede bitiriyor.

Hakkında Furkan Oğur

Boş zamanlarında Raccoon City sokaklarında gezen mühendis adayı bir genç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir