Anasayfa > Blog > Roblox Nasıl İndirilir? Roblox Hesap Açma

Roblox Nasıl İndirilir? Roblox Hesap Açma

Oyuncuların sevdiği oyunlardan birisi olan ve içerisinde geniş bir evren barındıran Roblox nasıl indirilir? Roblox hesap açma nasıl yapılır?

Roblox oldukça düşük sistem gereksinimleri ve birçok cihazı destekliyor olmasının da sayesinde bugün milyonlarca oyuncunun bulunduğu bir platform olmayı başardı. Sadece oyuncu sayısıyla da değil, oyuncuların hayal güçleriyle oluşturduğu oyunlarla da Roblox gün geçtikçe daha çok insana eğlence ulaştırmayı başarıyor. Peki, bu oyunu cihazımıza nasıl indirebiliriz. Bu noktada belirtmemiz lazım, oyunu konsollarda, telefonlarda, tabletlerde ve bilgisayarlarınızda oynamanız mümkün. Yani oyun gerçek bir çapraz platform örneği. Çünkü her cihaz birbiriyle bağlantı da kurabiliyor.

Bundan dolayı cihazları ayrı başlıklarda anlatmamız daha doğru olacaktır. Dilerseniz önce hesap açma işlemini anlatalım.

Roblox Hesap Açma İşlemi

Platforma üye olduğumuzda içerisindeki bütün modlara, arkadaşlarımıza ulaşabiliyoruz. Bununla birlikte Robux alabilmek için de bir hesabımızın bulunması gerekiyor. Hesabımızı bir kere açtığımızdaysa diğer bütün platformlarda tek hesap kullanabiliyoruz. Roblox uygulamasına girdiğimizde ya da sitesine ulaştığımızda eğer üyeliğimiz açık değilse öncelikle kaydolabileceğimiz bir görüntüyle karşılaşıyoruz. Eğer oyun sizde Türkçe olarak açıldıysa ‘Kaydol’ butonunu işaretleyebilirsiniz. Ancak eğer oyun ve sitesi İngilizceyse ‘Sign in’ butonuna tıklayarak ilerleyebilirsiniz.

Roblox’a kayıt olacağımız kısım geldi. Doğum günümüzü belirledikten sonra oyundaki diğer insanlara görülecek kullanıcı adımızı da belirliyor, şifremizi belirterek giriş yapıyoruz. Son olarak da eğer istersek cinsiyetimizi de seçerek giriş yapıyoruz. Hesabımızı açtık, tebrikler!

Bilgisayara Roblox Nasıl İndirilir?

Oyunu bilgisayarlarından oynamak isteyen kullanıcıların en çok zorlanan kullanıcılar olduğunu söyleyebiliriz. Burada sorun oyunun önce üye olup sonra indiriliyor olmasıyla alakalı. Yani Roblox’u indirmek için önce oyuna üye oluyoruz. Bunun için bu linke tıklayabilirsiniz.

Ardından oyun modlarının olduğu bölüme yönlendiriliyoruz. Burada yapmamız gereken oldukça basit. Oynamak için Robux (Oyunun para birimi) gerektirmeyen bir oyun moduna girip yeşil play butonuna tıklıyoruz. Zaten bu buton yerine sayılar gözüküyorsa o modun ücretli olduğunu düşünebilirsiniz.

Roblox Robux Nedir, Nasıl Alınır?

Telefonlara Roblox Nasıl İndirilir?

Akıllı cihazlarımızda da Roblox oynamak oldukça kolay. Öncelikle Android ya da iOS cihazlarımızın uygulama marketleri olan Play Store ve App Store üzerinden Roblox uygulamasını cihazınıza indirin. Uygulama kurulumunu tamamladığında üyelik bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz. Ardından oynamak istediğiniz moda girip play butonuna basmanız o modun indirilmesi için yeterlidir.

Oyun Konsollarına Roblox Nasıl İndirilir?

Oyun şimdilik yalnızca Xbox konsollar tarafından destekleniyor. Yani Playstation marka bir konsolunuz varsa maalesef oyunu oynayamazsınız. Ancak Xbox konsollarda uygulama marketinde Roblox’u aratarak uygulamayı bulabilir ve indirebilirsiniz. Ardından üyeliğinize girebilir ve oynamak istediğiniz oyun modunu indirerek maceraya atılabilirsiniz.

Bu yazımızda “Roblox nasıl indirilir?” sorusuna cihaz cihaz ilerleyerek cevap vermeye çalıştık. Umarız Roblox hesap açma konusunda ve cihazlara indirme noktasında hazırladığımız içeriğimizle size yardımcı olabilmişizdir. İyi oyunlar, keyifli vakitler dileriz efendim.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir