Anasayfa > Blog > Rockstar Games Social Club Nedir?

Rockstar Games Social Club Nedir?

Ünlü oyun geliştiricisi ve yayıncısı şirketin platformu olarak kendini duyuran Rockstar Games Social Club nedir? Gelin cevaplayalım.

Rockstar Games Social Club, dünya üzerinde oyuncuların en çok tercih ettiği pek çok oyunun geliştiricisi ya da yayıncısı olan Rockstar’ın dağıtım ağında önemli bir platformdur. Kullanıcılar pek çok oyunu bu platform üzerinden indirirler ve yine çevrimiçi oyun imkanı tanıyan oyunlarında Social Club kullanmamız gerekmektedir. Elbette platform yalnızca çevrimiçi oyunlar için kurulmuş bir araç değil. Peki, tüm özellikleriyle neler yapabiliriz? Buyurun okurlarımız için bunu da cevaplayalım.

Steam İstek Listesi Nedir?

  • Oyunları çevrimiçi oynayabilmemizi sağlar.
  • Oyun içi arkadaş ekleme ve iletişim gibi özellikleri barındırır.
  • Topluluk içeriklerine (Modlar, haritalar, karakterler) ulaşmamızı sağlar.
  • Oyun başarımlarını takip edebilirsiniz.
  • Takımlar ve gruplar oluşturabilir bu şekilde etkinliklere katılabiliriz.
  • Fanart içerikler oluşturarak platformda paylaşabiliriz.

Son olarak notumuzu da düşelim. Rockstar Games Launcher programıyla Social Club birbirlerinden farklı şeylerdir. Her ne kadar launcher üzerinden RGSC’ye bağlanabiliyor olsak da burada aktif olmamızın tek yolu bu aracı yazılımı kullanmak değildir. Dileyen kullanıcılar internet sitesi üzerinden de platformda aktif olarak yer alabilirler. Platformda yer alan oyunları aşağıdan görebilirsiniz.

Rockstar Games Social Club Oyunlar

Bu yazımızda okurlarımızı platformla tanıştırırken diğer bir yandan da “Rockstar Games Social Club Nedir?” sorusunu yanıtlamaya gayret gösterdik. Umarız bu içeriğimizle yardımcı olmayı başarabilmişizdir. İyi eğlenceler ve keyifli vakitler diliyoruz. Sağlıcakla kalın.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir