Anasayfa > Blog > Steam İstek Listesi Nedir?

Steam İstek Listesi Nedir?

Oyuncuların satın alma ve alışveriş alışkanlıklarını belirleyen unsurlardan birisi olarak karşımıza çıkan Steam İstek Listesi Nedir?

Hesap sahiplerinin işlerini kolaylaştıran Steam’in önemli bir özelliği olan istek listesi, almak istediğimiz oyunları listeleyen ve indirim gibi durumlarda haberdar olmamızı sağlayan bir sistemdir. Bu sayede hem ürünlere daha uygun fiyatlarla sahip olabiliyoruz, hem de almak istediğimiz oyunları unutmamızın önüne geçebiliyoruz. Ayrıca büyük indirim dönemlerinde de paket halinde alım yapabiliyoruz. Elbette özelliğin biz oyunculara yaptığı katkı bununla da sınırlı değil. Gelin dilerseniz diğer avantajları üzerine de konuşalım.

Steam istek listesi aynı zamanda muhteşem bir hediye mekaniği olarak da karşımıza çıkmakta. Biz oyuncular elbette hediye olarak oyunlarla karşılaştığımızda epey seviniyoruz. Yine çevremizdeki pek çok insan da oyunlarla içli dışlı olduğu için bir hediye almak istediğimizde aklımıza ilk önce oyunlar geliyor. Bu nedenle platformun sağladığı bu özelliği aktif bir şekilde kullanmak hiç de fena bir fikir değil diyebiliriz. Aşağıdaki görselde süreci birkaç görselle anlatmaya çalıştık. Umarız aklınızda yer eden “Steam istek listesi nedir?” sorusu için yeterli cevabı verebilmişizdir. İyi eğlenceler, keyifli vakitler dileriz.

steam istek listesi nedir Kopyası

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir