Anasayfa > Espor Haberleri > Rogue Esports Kia Motors ile Anlaştı

Rogue Esports Kia Motors ile Anlaştı

League of Legends takımıyla bilinen, aynı zamanda birçok farklı oyunda takımı bulunan espor takımı Rogue, LEC takımı için Koreli otomobil şirketi Kia Motors ile anlaştı.

Avrupa League of Legends ligi olan LEC’de mücadelesine devam eden Rogue, ciddi bir sponsorluk haberiyle karşımıza çıktı. Çaylak ekip, Koreli dev otomobil şirketi Kia Motors ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Buna dayanarak hedeflerinin ne kadar ciddi olduğunu da bir nevi göstermeye çalışıyorlar diyebiliriz.

Rogue Esports’un Genel Müdürü Anna Baumann, birtakım açıklamalarda bulundu. Kia Motors ile yapılan sözleşmenin kendilerine ne kadar çok şey katacağını hayal bile edemeklerini belirtti. Bu kadar ciddi bir markayla sponsorluk sözleşmesi imzalamanın, hem kendileri hem de oyuncuları için çok önemli bir basamak olduğunu dile getirdi.

Kia Motors da espor sahnesine çok yabancı değil. Kendileri daha önce, 2019’da, Riot Games LEC’in sponsorluğunu üstlenmişlerdi. En iyi oyuncu gibi birkaç ödül Kia sponsorluğunda oyunculara teslim edilmişti. Tabii ki bir takıma sponsor olmak ligin kendisine sponsor olmaktan çok daha farklı bir şey, bunu hepimiz biliyoruz.

Rogue Esports, yarın (5 Nisan) oynayacakları Misfits Gaming çeyrek final maçını bekliyor. Normal sezoda 5.bitiren Misfits ve 6.bitiren kendileri arasında sadece 1 galibiyet fark vardı. Dün MAD Lions’ın da sürpriz yaparak G2’yu yenmesiyle belki de en çok merak edilen karşılaşma Rogue’un karşılaşması oldu. Hep beraber neler olacağını göreceğiz.

 

 

 

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir