Anasayfa > Espor Haberleri > Sinatraa Kaptanlığındaki Sentinels VALORANT Kadrosu Duyuruldu!

Sinatraa Kaptanlığındaki Sentinels VALORANT Kadrosu Duyuruldu!

VALORANT espor sahnesi, son olarak CS:GO ve Overwatch oyuncularından VALORANT takımını kuran Sentinels ile genişlemeye hız kesmeden devam ediyor.

Sentinels, birçok eski oyundan tanıdık isimleri içeren bir VALORANT kadrosu kurduğunu duyurdu. Overwatch League’in son MVP’si Sinatraa’nın kaptanlığını yapacağı takımda SicK, ShahZaM ve zombs oynayacak. Takımın beşinci üyesi ise henüz belli değil.

Takımın iki oyuncusu Overwatch, diğer ikisi ise CS:GO kökenli oyuncular. CS:GO’dan gelme ShahZaM ve SicK, aynı takımlarda zaman zaman oynamış, birbirini iyi tanıyan oyunculardan. Bu koordinasyonu VALORANT’a da olduğu gibi yansıtmayı umuyorlar. Takımın kaptanı Sinatraa, Overwatch League’de elde ettiği başarıların ardından emekliğini ilan etmesiyle ligin takipçilerini ve takım arkadaşlarını üzmüştü. Zombs, Overwatch kökenli olmasına rağmen Sentinels’ın Apex Legends kadrosunda da aktif rol oynayan isimlerdendi. Takımın son yerine uygun bir isim bulmak için oyuncuların ve ekibin ortaklaşa çalıştığı belirtildi.

“Bir sonraki bölümü yazma zamanı.

Sinatraa, ShahZaM, zombs ve SicK’ın oluşturduğu VALORANT takımımız hakkında detayları heyecanla paylaşıyoruz.” 

Sinatraa, Overwatch’u bırakıp VALORANT’a geçme kararını çok zor verdiğini, bir ay boyunca stresten uykusuz geceler geçirdiğini belirtti. Efsane Overwatch oyuncusunun bu kararı lig yönetimi ve takımı tarafından anlayışla karşılandı, bütün Overwatch camiası kendisine verdiği emekler için teşekkür etti.

SicK, CS:GO’yu bırakmadan önce birçok takımda yedek oyuncu olarak görev yapmıştı. Oyunun artık kendisi için çok sıkıcı olduğunu belirten esporcu, bu sebepten dolayı VALORANT’a geçiş yapacağını takipçilerine aktarmıştı.

sentinels

İlginizi Çekebilir: SicK, CS:GO’yu bırakıp VALORANT’a başlıyor!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir