Anasayfa > Oyun Haberleri > Sızıntı: A Plague Tale: Innocence, Temmuz 2021’de PS Plus Oyunu Olacak

Sızıntı: A Plague Tale: Innocence, Temmuz 2021’de PS Plus Oyunu Olacak

A Plague Tale: Innocence, Temmuz 2021 ayının PlayStation (PS) Plus oyunları arasında yerini alacak gibi gözüküyor.

A Plague Tale: Innocence, kraliyet ailesinden bir abla ve küçük kardeşini yönettiğimiz, Kara Veba esnasında Engizisyon’a karşı hayatta kalmaya çalıştığımız bir çizgisel hikâye oyunu. 2019’da çıkan oyun, gerek grafikleriyle, gerek oynanışıyla, özellikle de hikâyesiyle oldukça övülmüştü ve 81 Metacritic puanına ulaşmıştı.

A Plague Tale serisi, Xbox’ın E3 2021 etkinliği esnasında duyurduğu yeni oyunla tekrar gündemimize girmişti. Serinin ikinci oyunu olan A Plague Tale: Requiem duyuruldu ve ilk oyuna bir yeni nesil güncellemesi geleceğini de öğrendik. 4K 60 FPS desteğiyle çıkacak olan yeni nesil versiyon, 6 Temmuz’da oyuncularla buluşacak.

A Plague Tale: Innocence, PS Plus Servisine Geliyor

PlayStation ekibi, görünüşe göre oyunun yeni nesle gelmesini değerlendirmek istiyor. Öyle ki, A Plague Tale: Innocence, güvenilir bir kaynaktan gelen bilgilere göre Temmuz 2021’de PlayStation Plus oyunları arasında yer alacak. Bu haberin kaynağı ise yeni oyunun duyurusunu ve oyunun yeni nesil duyurusunu önceden sızdıran Resetera kullanıcısı Deluxera. A Plague Tale ile ilgili birçok bilgiyi resmî açıklamadan önce söyleyen kullanıcının bu iddiası da büyük ihtimalle doğru çıkacak gibi görünüyor. Kısacası bir Plus kullanıcısıysanız ve PlayStation için A Plague Tale: Innocence almak istiyorsanız öncelikle Temmuz 2021 oyunlarının açıklanmasını beklemeniz yararınıza.

Serinin yeni oyunu A Plague Tale: Requiem için kesin bir çıkış tarihi açıklanmadı fakat kendisinin 2022’de çıkacağını biliyoruz. Oyun, çıktığı ilk günle birlikte Xbox Game Pass servisinde de yerini alacak. Requiem, yeni nesil konsollar, PC, ve bulut aracılığıyla Switch için piyasaya sürülecek.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir