Anasayfa > Blog > Skyrim Kaç Saat Sürüyor? – TES:V Oynanış Süresi

Skyrim Kaç Saat Sürüyor? – TES:V Oynanış Süresi

Skyrim kaç saat sürüyor? The Elder Scrolls V: Skyrim oynanış süresi için kaç saatinizi ayırmanız gerek? Oyunun farklı oynanış tarzlarıyla talep ettiği süreleri değerlendirdik.

On iki yıl önce çıkış yapan The Elder Scrolls V: Skyrim oyun dünyasındaki pek çok formülü değiştirdi. Bethesda imzalı dev yapım oyunlarda “açık dünya” konseptini adeta baştan yarattı. Mod desteği sayesinde hala aktif olarak oynanan yapım yüzlerce ödül almayı da başardı. Peki Skyrim kaç saat sürüyor? The Elder Scrolls serisinin beşinci halkasını keşfetmek için ne kadar zaman ayırmanız gerek?

Skyrim Kaç Saat Oynanır?

Eğer oyunun kaç saatte biteceğini merak ediyorsanız pek çok farklı cevap sizi bekliyor. Ancak genel istatistiklere göre Skyrim 34 saatte bitiyor. Elbette bu yanıtın oyunun sadece ana hikayesi için geçerli olduğunu belirtelim.

  • Eğer Skyrim’in ana hikayesini ve yan görevlerini yapmak istiyorsanız bu noktada 109 saatlik bir oynanış sizi bekliyor. Ancak oyun dünyasının devinin vadettiği oynanış süresi bununla da sınırlı değil.
  • Eğer soğuk Tamriel diyarında her şeyi yapmak istiyorsanız The Elder Scrolls: V Skyrim 232 saat sürüyor. Hatta oyunun dünyasını ağır bir hızda keşfetmeyi tercih ederseniz bunun da artabileceğini belirtelim. Öyle ki devasa mod desteği sayesinde bu sürecin 300 saati aşması dahi mümkün.

Geçtiğimiz on iki Bethesda’nın en önemli işlerinden biri olarak adlandırabileceğimiz oyununun oyuncu kitlesi on milyonları aştı. Böylece oyun dünyasında bir kült haline gelen yapım için modlama desteği de giderek genişledi.

GTA San Andreas Kaç Saat Sürüyor?

Bu yüzden Skyrim kaç saatte biter sorusunun cevabı sizde saklı diyebiliriz. Atınıza atlayıp avcılığa çıkmak ya da bir kurt adama dönüşerek haydut avlamanın sonu yok. Bir de oyunun sonu görünmeyen yan görevlerini düşündüğümüzde Ejderdoğan olarak sizi uzun bir yolculuk bekliyor.

Bununla beraber oyunun doğrudan ana hikayesine odaklanmak yerine ağırdan alarak oynamanızı öneririz. İç savaşla çalkalanan soğuk diyarda dilediğinizi yapabilirsiniz. Bir vampir lorduna dönüşmek, hırsızlar loncasına katılmak ya da ayrılıkçıların bir askeri olmak mümkün.

Çıkışından bu yana Skyrim’e bir türlü zaman ayıramamış olabilirsiniz. Ancak yapım “kesinlikle oynamanız gereken oyunlar” listesinde en tepede yer almalı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir