Anasayfa > Blog > Snapchat St Ne Demek? Streak Nasıl Yapılır?

Snapchat St Ne Demek? Streak Nasıl Yapılır?

Snapchat uygulamasının en çok kullanılan terimlerinden olan st ne demek, streak anlamına gelen bu iş nasıl yapılır?

Sosyal medya platformları, gün geçtikçe daha da popülerleştiği için lügâtımıza yeni terimler katıyor. Birçok kişinin her gün kullandığı mesajlaşma, kaybolan fotoğraf / video gönderme uygulaması Snapchat de hayatımıza yeni sözcükler katan bir platform. Snapchat kullanıcılarının kendi aralarında kullandığı bir terim olan, streak anlamına gelen terim de bunlardan bir tanesi. Bu terimin ne olduğunu bilmeyen, merak eden de çok. Bu sebeple yazımızda Snapchat platformunda St ne demek sorusunu cevaplayarak streak hakkında bilgiler verdik.

GG Ne Demek?

Snapchat St Ne Demek?

  • Streak anlamına gelen st terimi, iki Snapchat kullanıcısının birbirilerine en az üç gün boyunca üst üste bir snap gönderdiğini ifade eder.

Bir streak oluşturmanızın ardından oluşturduğunuz kişinin yanında çıkan sayı, o kişiyle kaç gün boyunca st yaptığınızı gösterir. Eğer iki kişi de yirmi dört saat boyunca birbirine snap atmazsa streak kaybolur. Streak oluşturabilmek için uymanız gereken, aşağıda bahsettiğimiz bazı çok basit püf noktaları bulunuyor. Bunlara uyduğunuz sürece istediğiniz arkadaşınızla Snapchat’te st yapabilirsiniz. Bu sayede Snapchat’teki puanınızı artırabilir, arkadaşlarınızla sürekli iletişim hâlinde bulunabilirsiniz.

Snapchat St Nasıl Yapılır?

Aşağıdaki yöntemleri uygulayarak, her gün snapleşip bir streak oluşturup onu koruyabilirsiniz.

  • Streak yapacağınız kişiyle en az üç gün boyunca takipleşmeniz gerekiyor
  • Üç gün boyunca iki taraf da birbirine snap atarsa (video veya fotoğraf olması gerekiyor) streak başlıyor
  • Streak’i sürdürmek için her gün snapleşmeniz gerek
  • Snapleştiğiniz her gün streak sayınız artar
  • 24 saat boyunca snapleşmezseniz streak bozulur

Aklınızdaki soruyu umarız tatmin edici şekilde cevaplayabilmişizdir, herkese iyi eğlenceler diliyoruz. Yorumlar kısmından düşüncelerinizi, sorularınızı paylaşabilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir