Anasayfa > Tanıtım Yazıları > Sohbet Adresiniz: GelKeyfim

Sohbet Adresiniz: GelKeyfim

Sohbet sitelerinde güvenli ve hoş ortamın yanı sıra iyi bir muhabbet de elzem ihtiyaçlardan birisidir. GelKeyfim bunları birleştiriyor.

İnternetin evlerimizdeki yerini aldığı daha ilk günlerden itibaren insanların iletişimsel ihtiyaçlarını da bu yolla gidermeye başladığını ve yeni insanlarla tanıştığını gördük. Her ne kadar günümüzde sosyal medya yoluyla yeni insanlarla tanışıyor ve mesajlaşma uygulamalarıyla iletişim sağlıyor olsak da geçmişten günümüze gelişerek gelmeyi başarmış bir kültür de söz konusu. Bu kültürde insanlar sesli bir şekilde ya da mesajlar yoluyla birbirleriyle iletişim kuruyor ve sohbet ediyor. Bunu birbirlerinden farklı amaçlarla kurulmuş sohbet odaları üzerinden yapabildikleri gibi birebir şekilde de konuşulabiliyor.

Geçmişten günümüze kültür olarak pek değişmemiş olsa da sistemsel gelişimler bu alanda çok defa yaşanmış ve yaşanmaya da devam etmekte. Bu noktada elbette sohbet siteleri genel bir ilerleme gösterdi. Yine de söz konusu sitemiz olan GelKeyfim de modernlikten geri kalmamış bir durumda. Kullanıcılarına hizmet verirken daha güzel bir tasarım kullanarak, çeşitli kuralları da barındıran bir sistem kurulmuş.

Site genel olarak karşılıklı iletişimde saygıya önem vermekte. Elbette bir muhabbet ortamında bu saygının oldukça değerli olduğunu söylemek mümkün. Bunu sağlayabiliyor olmak ve sürekliliğini denetliyor olmak da bu alanda kurulan ortamlarda aranan ve platformu öne çıkartan birer özellik olarak karşımıza çıkıyor. Peki dilde saygı nasıl sağlanır? Dilde saygı sağlamanın öncelikli yolu din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin iletişim kurabiliyor olmaktan geçer. Diğer bir deyişle insanları küçük görmeden ve kimseye kibirli gözle bakmadan ama en önemlisi de hiç kimseyi diğerinden ayrıştırmadan muhabbet edebiliyor olmak oldukça önemlidir. Böyle insanlara sık denk gelinemediğinden de dolayı, bunu sağlayabilen internet adresleri hep kendisini birkaç basamak ileri çıkartmayı başarabilmiştir. İşte söz konusu olan site de bu tip ortamlardan birisini sağlayabiliyor olduğu için, kullanıcıları tarafından el üstünde tutuluyor dememiz mümkün.

Bu tip web platformlarına katılmadan önce, halihazırda kurulu olan bir muhabbet ortamına girmekten çekinmek de sıkça rastlanan bir durum. Fakat burası için böyle kaygılarınızın olmasına gereken yok. Ayrı gayrı gütmeden, hoşgörülü olan herkes davetlileri diyebiliriz.

 

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir