Anasayfa > Oyun Haberleri > Square Enix, 100 Dolarlık Alışveriş Yapanlara Maske Dağıtıyor

Square Enix, 100 Dolarlık Alışveriş Yapanlara Maske Dağıtıyor

Japonya merkezli oyun geliştiricisi Square Enix, resmi sitelerinde 100 dolarlık harcama yapanlara kendi ürettiği maskelerden birini veriyor.

Nasıl bir dönemde yaşadığımızı büyük bir oyun firması kendi adı basılı olan maskeleri satmaya başlayınca çok daha iyi anlayabiliyoruz. Tomb Raider, Life is Strange gibi oyunlara yayımcılık yapan firma, maskelerini sitelerindeki mağazadan 100 dolar harcama yapanlara veriyor. 25 Mayıs’a kadar sürecek olan kampanya, Square Enix üyelerine e-posta üzerinden duyuruldu.

square enix

Yollanan e-postadaki duyuruda şirketin logosunun bulunduğu maskelerin altında “Can Değerini Arttır +1” ifadesi bulunmakta. Square Enix üyesiyseniz ve mağazadan 100 doların üzerinde bir sipariş verdiyseniz siparişinizle birlikte fiziksel olarak yüz maskesi de kazanıyorsunuz.

Maske dağıtımına oyun sektöründen tek destek veren firma bu olmadı. Apple sağlık çalışanları için haftada bir milyon maske üreteceğini ve 20 milyon N95 maske bağışladığını açıklarken sağlıkla alakası olmayan başka bir teknoloji firması Razer da koronavirüs salgınına karşı bir milyon maske bağışlayacağını duyurmuştu. Salgına karşı adım atmış olan firmalar arasında maske bağışlamasa da oyuncuların işlemci gücünü araştırmalar için talep eden NVIDIA da bulunuyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir