Anasayfa > Blog > Steam Başlatma Seçenekleri Nedir? Ne İşe Yarar?

Steam Başlatma Seçenekleri Nedir? Ne İşe Yarar?

Platformda oyun oynamayı daha rahat bir hale getiren Steam başlatma seçenekleri nedir? Bu özellik ne işe yaramaktadır?

Pek çok oyun, ayarlanabilir bütün özelliklerini menüsünde sergiler ve geliştiricilerin izin verdiği değişiklikleri buradan gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bazı oyunlar, neredeyse bütün ayarlarının değiştirilebilir olmasına izin verirler ancak menü seçeneklerinde bu durumu sergilemezler. Örneğin Counter-Strike: Global Offensive bu oyunlardan birisi olarak sayılabilir. Elbette CS: GO bu başlatma seçenekleri belirlenebilen tek oyun değil ancak onunla ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki yazımızı okuyabilirsiniz.

CS:GO Başlatma Seçenekleri

Başlatma Seçenekleri Ne İşe Yarar?

Bu seçenekler sayesinde oyunların dillerini değiştirebilir, çeşitli kullanıcı ayarlarını güncelleyebilirsiniz. Ayarları basit komutlarla çalıştırabildiğiniz için öncelikle komuta ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Örneğin başlatma seçenekleri sayesinde oyununuzun sunucularda kaç ping’li karşılaşmalar bulacağını belirleyebilirsiniz. İnternette faydalanabileceğiniz pek çok kaynak ve birçok oyun için pek çok seçenek olduğunu unutmayın.

Steam Başlatma Seçenekleri Nasıl Kullanılır?

Eğer komuta sahipseniz aşağıdaki yol haritasıyla ilerleyebilirsiniz. Oyunla ilgili bir sorunla eğer komutunuz ardından karşılaşırsanız yaptığınız işlemleri kolayca geri çevirebileceğinizi unutmayın. Bu durumda aşağıdaki yolla kodu temizlemek ya da komutun tersini arkasına yazmak bir çözüm yolu olabilmekte.

  • Steam Kütüphanenize erişin.
  • Komut ekleyeceğiniz oyuna sağ tıklayarak ‘Özellikler’ deyin.
  • Açılan pencerede başlatma komutunuzu ekleyin ve pencereyi kapatın.

Umarız bu içeriğimizle birlikte okurlarımıza yardımcı olmayı başarabilmişizdir. İyi oyunlar, keyifli vakitler dileriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir