Anasayfa > Blog > Steam Engel Kaldırma İşlemi

Steam Engel Kaldırma İşlemi

Oyunlarda gerginliğimiz yükseldiği gibi yatışabiliyor, bunu yaşayanlar için Steam engel kaldırma işlemini nasıl yapılıyor anlatmak istedik.

Steam arayüzü oldukça verimli olsa da kimi zaman karışıklıklara neden olabilen bir yapıya sahip. Bu karışıklıkların pek çoğunun platformun arkadaşlık sisteminde yer aldığını söylesek pek de hatalı konuşmuş olmayız. Engellediğimiz kişilerin engellerini kaldırmak da bu konular arasında yer alıyor diyebiliriz. Gelin aşamalar halinde anlatalım ve sorundan mustarip okurlarımıza yardımcı olmaya çalışalım.

Steam Koleksiyon Kartı Ne İşe Yarar?

  • Kullanıcı adımıza tıklayarak ‘Profili Görüntüle’ seçeneğine tıklıyor ve profilimize giriyoruz.
  • Sağ alt kısımda arkadaş listemiz görünüyor. ‘Arkadaşlar’ butonuna tıklıyoruz.
  • Ardından sol barda ‘Engelli’ kısmı karşımıza çıkıyor. Burada yukarıdan ‘Engelleme listesini yönet’ yazısına tıklıyoruz.
  • Engelini kaldırmak istediğimiz kullanıcıyı seçiyor ve aşağıda görüldüğü gibi ‘Engeli Kaldır’ butonuna tıklayarak işlemi gerçekleştiriyoruz.

engel kaldırma

Not: Kişileri profilleri üzerinden ‘Tüm İletişimi Engelle’ butonuyla tekrardan engelleyebileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Umarız bu içeriğimizle aradığınız cevabı vermeyi başarabilmişizdir. Okurlarımıza iyi oyunlar ve bol keyifli vakitler dileriz. Kalın sağlıcakla!

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir