Anasayfa > Blog > Steam İndirme Hızı Arttırma İşlemi Nasıl Yapılır

Steam İndirme Hızı Arttırma İşlemi Nasıl Yapılır

Sınırlandığında oldukça sinir bozucu olabilen bir sorunu Steam indirme hızı arttırma işlemini anlattığımız yazımızla ortadan kaldıralım.

Özellikle oyun oynarken ya da internetimizi yavaşlattığını düşündüğümüzden dolayı kimi zaman hızı sınırlayabiliyoruz. Hatta yine bu yolla indirmeleri yalnız belirli saatlerde yapabilme özelliği de Steam’de mevcut. Tüm bunları sağlıyor olmasıyla platformun oyunculara avantaj verdiği doğru. Ancak bu kimi zaman oyuncular için oldukça sinir bozucu olabiliyor. Gelin maddeler halinde sorunu ortadan kaldırmayı anlatalım.

Steam Koleksiyon Kartı Ne İşe Yarar?

Steam İndirme Hızı Arttırma Nasıl Yapılır?

İndirme hızı birkaç maddede sınırlandırılabildiği gibi, yine birkaç adımda bu sınırlar ortadan kaldırılabilir. Bu sayede internetinizin ve bellediğiniz izin verdiği en yüksek hızlarda indirme yapabilirsiniz. Peki, bu adımlar nelerdir? Buyurun anlatalım.

  • Steam’i açtığımızda sol üstte ayarlara erişebildiğimiz ‘Steam’ butonuna tıklıyoruz ve ayarlara giriyoruz.
  • Burada sol kısımda ‘İndirmeler’ bölümüne ilerliyoruz.
  • İndirme Kısıtlamaları bölümünde ‘Bant Genişliğini Sınırla’ kısmı işaretliyse işaretini kaldırıyoruz. (Aşağıdaki fotoğrafta da mevcuttur.)

steam indirme hızı

Umarız yazımız sorununuzu aşmanızda size yardımcı olabilmiştir. İyi oyunlar, keyifli vakitler dileriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir