Anasayfa > Blog > Steam Kaç GB Yer Kaplar?

Steam Kaç GB Yer Kaplar?

Günümüzün popüler oyun platformu Steam kaç GB yer kaplıyor öğrenmek istiyorsanız doğru yazıya geldiniz efendim.

Öncelikle Steam’in ortalama bir tarayıcıdan daha fazla yer ihtiyacı duymadığını belirtelim. Çünkü kendisi sunduğu onca nimetle birlikte aslında bir tarayıcı gibi çalışmaktadır. Onun sisteminizde kapladığı asıl alanın sebebi, onu kullanarak indirdiğiniz diğer oyunlardır. Biz yine de kapladığı boyutu paylaşalım ancak öncesinde sistem gereksinimlerini merak ediyorsanız aşağıdaki içeriğimizden faydalanabilirsiniz.

Steam Sistem Gereksinimleri

Steam Kaç GB

Steam’in tek başına bilgisayarınızda kapladığı alan yalnızca 150 MB kadar olacaktır. Elbette indirdiğiniz oyunlar ve programlarla birlikte bu boyut yüksek GB sayılarına ulaşabileceği gibi TB sınırlarını da aşabilir. Ancak kurulum .exe’si ile birlikte uygulama yalnızca 0.15 GB bir dosya boyutuna sahiptir.

Diğer sorularınızı da bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Sonraki içeriklerimizde görüşmek üzere efendim, sağlıcakla kalın.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir