Anasayfa > Oyun Haberleri > Steam Yaz İndirimleri 2020: Öne Çıkanlar

Steam Yaz İndirimleri 2020: Öne Çıkanlar

Senenin iki büyük Steam indirimlerinden biri olan Steam Yaz İndirimleri 2020 başladı. İşte yaz indirimlerinde öne çıkan oyunlar.

Coronavirüs pandemisi yüzünden evlerimize kapanmışken ve dolar kuru oldukça yükselmişken, 2020’nin Steam yaz indirimleri oyuncular olarak tam da beklediğimiz şeydi. İşte Steam Yaz indirimleri 2020 etkinliğinde öne çıkan özellikler ve indirimler.

Steam yaz indirimlerinde öne çıkan iki özellik puan sistemi ve 60 Liraya 10 lira indirim yapılması. Puan sistemi, bu senenin yaz indirimleri ile başlayacak ve sene boyunca devam edecek. Detaylar için, “Steam Yaz İndirimleri 2020 Başladı” haberimize göz atabilirsiniz.

Steam Yaz İndirimleri 2020 Başladı! – Puan Dükkanı Etkinliği

Gelelim indirimde nelerin olduğuna. Steam indirimlerinde bu sene öne çıkan indirimler bir çok serinin indirime girmiş olması. Efsaneleşmiş bir çok oyun serisi, devam oyunlarını yeni nesillere de tanıtma çabası içinde. Bunun için serileri toplu indirime sokmuş gibi görünüyorlar. 2020 yaz indirimlerinde, Witcher serisi gibi her indirim sezonda seri olarak indirime giren oyunların yanında, indirimde pek görmediğimiz seriler de var.

%50 ve üzerinde indirime girmiş seriler arasında %70 indirimde Fallout, %89 indirime girmiş olan Tomb Raider ve %70 indirimde Dishonored var. Bu indirimler arasında en öne çıkanlardan birisi ise %80 indirime girmiş olan Bioshock serisi. Hala Bioshock oyunlarına sahip değilseniz şiddetle tavsiye ederiz. Dolar maduru olmamak için kaçırılmaması gereken bir diğer indirim ise Assassin’s Creed serisinde. Seri %80 indirime girmiş durumda. Assassin’s Creed Odyssey’in fiyatı 88 liraya inmiş durumda.

Yaz İndirimi İçin Listenize Ekleyebileceğiniz Oyunlar

Call of Duty serisinde %67’ye varan indirim var. Ancak serinin hardcore hayranı değilseniz daha çok ineceği bir indirim de beklenebilir. Yeni oyunu gelse bazı eski oyuncuları memnun edecek Hitman serisi ise ciddi bir indirimde. FPS sevenlerin bu old school oyunu seveceklerini garanti edebilirim. %80 indirimde olan serinin bazı oyunları 3, 4, ve 6 lira gibi fiyatlardan satın alınabiliyor. Bu ilginizi çektiyse bakabileceğiniz ve indirimde olan bir diğer seri de elbette %70 indirimde olan Max Payne. Askeri oyunları ve askeri simülasyonları sevenler ise Tom Clancy indirimlerinden memnun kalabilir. Kendisi de bir asker olan Tom Clancy’nin kitaplarından uyarlanan oyunlar %70 indirimde.

Bunların yanı sıra Civilization serisi de %77 indirimde. Epic Games’in Civilization kampanyasından son oyunu almış olanlar serinin diğer oyunlarına göz atmak isteyebilirler.  Aynı şekilde kaçırılmaması gereken bir indirim de Doom serisinde. Doom Eternal‘ın beklendiği günlerde, bu oyunu zevk alarak oynamak için serinin diğer oyunlarını oynamak hiç de kötü bir fikir değil. Seri %70 indirimde. Borderlands serisi de indirimde. Ancak Borderlands 3 %50 indirimle 150 lira gibi bir fiyattan işlem gördüğü için, indirime girmiş harika seriler arasında Borderlands bir sonraki kış ya da yaz indirimleri beklenerek de alınabilir. Yine, yeni oyununa hazırlık yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat da %87 indirimde olan Resident Evil serisi.

Yaz İndirimi İçin Listenize Ekleyebileceğiniz Oyunlar 2

Son olarak JRPG, animeseverlere ya da Japon yapımı serilerinden hoşlananlar için de güzel haberler var. Devil May Cry serisi %75 indirimde. Eğer seriyi duymadıysanız ya da oynamadıysanız kesinlikle denemeniz lazım. Naruto serisi %80 indirimde. %80 indirimde olan bir diğer anime oyunu serisi ise Dragonball. Ancak bu kategorinin en güzel haberi, bir Japon efsanesi olan Final Fantasy serisi. Sadece %50 indirime girmiş olmasıyla üzse de, hiç yoktan iyidir. Mortal Combat serisi ise %60 indirim etiketiyle erişilebilir fiyatlara kavuşan bir diğer seri.

 

 

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir