Anasayfa > Espor Haberleri > SuperMassive Blaze, İlk EMEA Challengers Finalisti Olmayı Başardı

SuperMassive Blaze, İlk EMEA Challengers Finalisti Olmayı Başardı

Valorant Espor sahnesinde EMEA Challengers Playoffları devam ediyor. Upper Bracket’ta Acend vs SuperMassive Blaze mücadelesinde kazanan taraf 2-1’lik skorla SuperMassive Blaze oldu. Detaylar haberimizde.

Gambit, Valorant EMEA Playoffları’nda G2 Esports’u Yenmeyi Başardı

Upper Bracket’ın final öncesi son karşılaşmasında Avrupa tarafından gelen Acend ve Türkiye tarafından gelen SupperMassive Blaze karşılaştı. Her iki takım da güçlü rakipleri yenerek bu noktaya kadar geldi. Acend; Navi ve Gambit Esports’u geride bırakmıştı. SupperMassive Blaze ise FPX ve G2 Esports’u tüm maçlarda 2-0 yenerek geride bırakarak bu karşılaşmaya geldi. İşte karşılaşmanın harita özetleri:

Bind 13-6 (Acend Galibiyeti)

Serinin ilk haritası Acend tarafından seçilen Bind haritasında oynandı. SuperMassive Blaze, ilk gun raundunu kazansa da ilk yarıda sadece 4 raunt almayı başardı. Acend genel olarak ilk yarıda rakibine pek şans tanımadı ve 8-4 ile yarıyı kapattı.

İkinci raund SMB için oldukça iyi başladı. İlk yarının son 2 raundu ile birlikte 4 raunt art arda kazanmayı başaran SMB genel skorda 6’ya ulaşabildi. Ardından gelen Acend cevaplarından sonra haritaya tutunamayan SMB, rakibine karşı 13-6’lık skorla mağlup oldu. Böylece genel skorda Acend 1-0 öne geçmiş oldu.

Split 13-5 (SMB Galibiyeti)

Serinin ikinci haritası SuperMassive Blaze tarafından seçilen Split haritası oldu. İlk 2 raunt Acend tarafından kazanılsa da ilk yarıda sadece 5 raunt alabilmeyi başaran Acend, 7-5’lik skorla ikinci yarıya dezavantajlı başlayan taraf oldu.

İkinci yarıda ise Acend tarafı 1 raunt bile alamadı. Kalan rauntların hepsini kazanan SuperMassive Blaze, haritayı 13-5 skorla kapatarak Acend’a karşı oldukça domine bir performans sergilemiş oldu. ‘’Brave’’ maçın MVP’si oldu.

Haven 13-10 (SMB Galibiyeti)

Serinin son ve aynı zamanda belirleyici haritası Haven oldu. İlk yarıda mükemmel bir çekişme yaşandı ve art arda gelen cevaplarla birlikte 6-6’lık eşitlikle ilk yarı tamamlandı. İkinci yarıda da çekişmeler devam etti. Art arda kazanılan ve kaybedilen rauntlar yaşandı.

Oyunun 18.raundundan sonra farkı açmaya başlayan SMB’ye Acend’dan 1 raunt cevap gelse de son 1 raunt daha alarak SMB, güçlü rakibini 13-10 yenerek büyük bir başarıya imza attı. Böylece 2-1 SMB galip gelmiş oldu. Eski Team Heretics oyuncusu ‘’pAura’’, mükemmel bir Killjoy performansı ve 29/16/6’lık skoruyla maç MVP’si oldu.

SuperMassive Blaze ekibi, 22 Ağustos 2021 TSİ 16.00’da, 21 Ağustos 2021 TSİ 16.00’da gerçekleşecek Acend vs Gambit Esports karşılaşmasının galibi ile final mücadelesi gerçekleştirecek. EMEA Challengers tablosuna buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. Büyük başarılarından dolayı SuperMassive Blaze ekibini kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir