Anasayfa > Espor Haberleri > SuperMassive Blaze VALORANT Masters Berlin Biletini Kaptı

SuperMassive Blaze VALORANT Masters Berlin Biletini Kaptı

Valorant Champions Tour Aşama 3 tüm hızıyla devam ediyor. EMEA Challengers Playoffları’nda başarılı bir şekilde yoluna devam eden SuperMassive Blaze, turnuvada Upper Bracket finaline yükselerek Masters Berlin turnuvasına katılmaya hak kazandı.

VCT Türkiye Aşama 3 Challengers Şampiyonu SuperMassive Blaze

Valorant Espor dünyasında etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Aktif olarak süren VCT yani Valorant Champions Tour turnuvasında EMEA Challengers Playoffları başladı ve devam ediyor. TR Challengers’ın ilk aşamasında 1.olmayı başaran ve EMEA Playoffları’na katılmaya hak kazanan SuperMassive Blaze, Playofflar’da büyük başarılar yakalamaya devam ediyor.

İlk karşılaşmasını FPX ile yapan SMB, 2-0’lık galibiyet ile yoluna Upper Bracket’tan devam etmişti. Bugün yapılan karşılaşmada G2 Esports ile mücadele eden SMB ekibi, güçlü rakibin 2-0 mağlup etmeyi başararak Upper finaline yükseldi. Böylece bir sonraki aşama olan Masters Berlin turnuvasına katılmaya hak kazanmış oldu.

Bind 13-4 (SMB Galibiyeti)

G2 Esports tarafından seçilen Bind haritasında ilk eco raundunu alarak büyük bir başarıyla haritaya başlayan SMB, rakibine sadece 4 raunt kaybetti. Oyunun genelinde büyük bir dominasyon sergileyen ekip, 13-4‘lük skorla rakibini kendi haritalarında yenmiş oldu. Takımın tüm üyeleri birbirlerine oldukça yakın skorlar alırken takım ve aynı zamanda oyun MVP’si ”Izzy” oldu.

Ascent 13-5 (SMB Galibiyeti)

SMB tarafından seçilen Ascent haritasına SMB ekibi büyük bir üstünlükle başladı. Durumu 8-0‘a kadar kolayca getiren SMB, rakibine biraz şans tanısa da oyunu hızlıca toparlayarak rakibinin 5.raunt galibiyetinin ardından 4 rauntluk serinin ardından 13-5 olarak haritayı kapattı ve genel skorda 2-0’lık bir galibiyete ulaştı. Maçın MVP’si OXG takımından SMB’ye transfer olan ”Turko” oldu.

Vct emea

Böylece SMB, Upper Bracket Finali’ne çıkmayı başardı. SuperMassive Blaze, 20 Ağustos 2021 TSİ 20.00‘da gerçekleşecek Upper Finalinde Avrupa’nın en iyi takımlarından biri olan Acend ile karşılacak. Diğer EMEA maçlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Takımımıza Masters Berlin turnuvasında ve önlerindeki diğer tüm maçlarda başarılar diliyoruz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir