Anasayfa > Espor Haberleri > T1 Takımı Valorant İçin Bir Turnuva Düzenleyecek

T1 Takımı Valorant İçin Bir Turnuva Düzenleyecek

Espor arenasının başarılı takımlarından olan T1 Riot Games’in yeni FPS oyunu için bir turnuva düzenleyeceklerini açıkladı. Turnuvaya ilişkin tüm detaylar ve bilgiler ise haberimizde.

100 Thieves takımının ardından başarılı espor ekiplerinen olan T1‘de Riot Games‘in fırtınalar yaratan FPS oyunu Valorant için bir turnuva düzenleyeceklerinin haberini verdi. Haber bugün itibariyle takımın resmi sosyal medya hesapları üzerinden takipçiler ve taraftarlar ile paylaşıldı. 100 Thieves‘in turnuva haberinden bir gün sonra duyurulan etkinlik için bazı detaylar henüz açıklanmamış olsa da turnuvaya ilişkin kimi bilgiler paylaşılmış durumda.

Açıklanan bilgilere göre 16 Nisan tarihinde gerekleştirilecek olan turnuvada T1‘in Valorant takımı yer alacak. 14 Nisan tarihinde gerçekleşmesi beklenen 100 Thieves‘in etkinliği ise bundan farklı olarak popüler Twitch yayıncıları, içerik üreticileri ve esporcular üzerine odaklanıyordu.

VALORANT FPS Yükseltme Rehberimiz

İki büyük takımın arka arkaya yaptığı Valorant turnuva duyuruları oyunun espor arenasında daha şimdiden popülerlik kazanmaya başladığının da en büyük kanıtları arasında sayılabilecek bir durumu gözler önüne seriyor. Valorant kapalı betasının başladığı 7 Nisan tarihinden bu yana Twitch üzerinde en çok izlenen oyun olma başarısını da kimseye kaptırmadı.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir