Anasayfa > Espor Haberleri > Team Liquid’den Poach, Fortnite’ı Bırakıyor!

Team Liquid’den Poach, Fortnite’ı Bırakıyor!

Team Liquid bünyesindeki oyuncu Jake “Poach” Brumleve, Fortnite’ı oynamayacağını takipçilerine paylaştığı bir yazıyla açıkladı.

Fortnite’ın kendisi için mükemmel bir başlangıç olduğunu ve hayallerini gerçekleştirmesine yardım ettiğini söyleyen oyuncu, oyunu bırakma sebebi olarak oyundan eskisi kadar zevk almadığını söyledi. Valorant’ın çıkmasıyla da kararını kesinleştiren isim, kararını Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Brumleve, yaptığı açıklamada bir süredir hayatında ne yapmak istediğini düşündüğünü ve bu planların arasında Fortnite’ın bulunmadığını belirtti. Oyunu oynarken mutlu olmadığını, kendisini mutlu etmeyen bir şeyi de yapmayacağını söyleyen yıldız oyuncu, Fortnite yayınları yaparken kendini çok baskı altında hissettiğini söyledi. Poach’un takımı Team Liquid, kendisine paylaştığı bir tweet ile bu konuda verdiği desteği gösterdi.

“Fortnite’ın başından beri bizle olduğun için teşekkür ederiz. Kariyerine daha çok şey katmayı çok istiyoruz, Valorant’taki rekabeti de yıkıp geçeceğini biliyoruz!”

Poach, kariyerine ve yayınlarına Riot’un yeni FPS oyunu Valorant ile devam edecek. Geçtiğimiz günlerde Valorant’ın da kapalı beta sürecine gireceği açıklanmıştı.

VALORANT Kapalı Beta Çıkış Tarihi Açıklandı! – Nasıl Girerim?

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir