Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Kapalı Beta Çıkış Tarihi Açıklandı! – Nasıl Girerim?

VALORANT Kapalı Beta Çıkış Tarihi Açıklandı! – Nasıl Girerim?

League of Legends’ın yaratıcısı Riot Games tarafından geliştirilen, oyuncular tarafından heyecanla beklenen VALORANT için kapalı beta başlangıç tarihi açıklandı.

Riot tarafından geliştirilen FPS-MOBA melezi VALORANT, beş farklı projeyle birlikte açıklanmıştı. Açıklanmasının ardından gelen sızıntılar sonrasında karakterler de tek tek açıklanmaya başlamıştı. Farklı ülkelerden, farklı yetenek setleri ve hikayelerle oynanış videoları paylaşılan karakterler oyuncuların ilgisini çekmişti. Oyun için gelen son gelişme ise oyunun kapalı betası. Twitter’dan yapılan paylaşımla oyunun kapalı betasının çıkış tarihi açıklandı.

7 Nisan’da kapalı betası başlayacak olan oyunun beta kayıtlarının nasıl yapılacağı da açıklanmış durumda. Riot hesabınızı Twitch hesabınıza bağlamanızın ardından Twitch’te yapılan Valorant yayınlarını izledikten sonra oyunun betasına kabul edilecek sayılı kişilerden olabilirsiniz. Oyuncu kapasitesi, sunucuların kapasitesine göre belirlendiği için sınırlı olacak. Bu sebepten dolayı herkesin seçilmesi pek de mümkün değil.

VALORANT Kapalı Betaya Girebilme Rehberi

Oyunun bu yaz çıkacağı planlansa da henüz kesin bir çıkış tarihi paylaşılmadı.

Tüm VALORANT Yayınlarından Kapalı Beta Düşürme Şansı

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir