Anasayfa > Espor Haberleri > Team nolpenki Dağıldığını Duyurdu!

Team nolpenki Dağıldığını Duyurdu!

VALORANT espor sahnesine oldukça ses getirici bir giriş yapan, ülkemizden de cNed’in yer aldığı Team nolpenki dağıldığını açıkladı!

VALORANT espor sahnesinde özellikle ülkemizde cNed sayesinde oldukça tanınan Team nolpenki’den hayranlarını üzecek bir haber geldi. VALORANT’la yıldızı parlayan ve BBL’le olaylı bir ayrılık yaşayan cNed‘in transferi ile Team nolpenki adı ülkemiz VALORANT hayranları tarafından da duyulmaya başlanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde ise Team nolpenki, Türk yıldız cNed’in ayrılığını duyurmuştu. Bu ayrılık’tan yaklaşık 1 hafta sonra ise Team nolpenki dağıldığını duyurdu. Takım, dağıldığını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

“Hikayemizin sonu,
Ortak olarak verdiğimiz karar sonucunda oyuncularımız takım ile yollarını ayırma ve VALORANT sahnesinde bireysel fırsatlar kovalama kararı verdi.

GG, nolpenki kaçar.

Bireysel olarak çok yetenekli oyunculardan oluşan nolpenki, katıldığı etkinlik ve turnuvalarda beklenen performansı gösteremediği için oyunun takipçileri tarafından eleştirilmişti. Takımın dağılmasından sonra ise oyuncuların kariyerlerine nerede devam edeceği henüz bilinmiyor.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir