Anasayfa > Blog > The Witcher 3 Kaç GB?

The Witcher 3 Kaç GB?

2015 yılında çıkıp döneminin ve döneminin de ötesinin en başarılı oyunları arasına girmeyi başaran oyun The Witcher 3 kaç GB?

The Witcher 3, CD Projekt Red tarafından 2015 yılında piyasaya sürülmüş, The Witcher serisinin şu an itibarıyla en son oyunu. Oyunda, canavar avcısı Geralt’ın manevi kızı olan Ciri’yi Vahşi Av’ın elinden kurtarmak için yaşadığı maceralar işleniyor. Oynanışı, RPG mekaniği, müzikleri ve hikayesinin işlenişiyle The Witcher 3 oynayan neredeyse bütün oyuncuların beğenisini kazanmış durumda.

the-witcher-3

The Witcher 3 Kaç GB?

2015 yılında piyasaya sürülmüş oyunun sade dosya boyutu 42,8 GB, oyunu indirmek için ise yaklaşık 50 GB’lık boş alana ihtiyacınız var.

Yeni modlar yüklemek, oyunun içinde kayıt dosyaları bulundurmak için her zaman oyunun ilk dosya boyutundan daha yüksek bir alana sahip olmanız gerekiyor. Bu yüzden 50 GB’tan fazla boş alanınız yoksa oyunun indirmenizi önermeyiz.

the-witcher-3

The Witcher 3 Hakkında

Leh yazar Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı kitap serisinden uyarlanmış oyun serisi olan The Witcher’ın üçüncü oyunu The Witcher 3: Wild Hunt, tarihin en iyi oyunları arasında gösterilmekte. Macera ve RPG unsurları içeren oyun hikâye derinliği ve anlatımıyla, vuruş hissiyle, oyunculara hissettirdiği duygularla ve müzikler, ambiyans gibi sanatsal ögeleriyle oyuncuların göz bebeği olmuş durumda. Bu sebeple popülerliğini elde etmiş olan oyun hâlâ talep görüyor. Sık sık güzel indirimlerle uygun fiyata düşen oyunu Steam ve Epic Games Store’dan edinebilirsiniz. Blood and Wine ve Hearts of Stone adlı iki adet DLC’si de fiyatlarına göre inanılmaz güzellikleriyle oyunun başarısına başarı katmakta. Bu sebeple oyunun iki DLC’sini de içeren Game of the Year paketini almanızı öneririz.

The Witcher 3 Sistem Gereksinimleri

Oyunun sistem gereksinimleri ile ilgili detaylara ve yorumlarımıza başlığa tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Minimum

  • İşlemci: Intel Core i5 – 2500K 3.3 GHz ya da AMD Phenom II X4 940
  • RAM: 6 GB RAM
  • OS: Windows 7 ve üzeri 64 Bit İşletim Sistemi
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7870
  • Hafıza: 50 GB depolama alanı

Tavsiye Edilen

  • İşlemci: Intel Core i7 – 3770 3.4 GHz ya da AMD FX-8350 GHz
  • RAM: 8 GB RAM
  • OS: Windows 7 ve üzeri 64 Bit İşletim Sistemi
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 770 ya da AMD Radeon R9 290
  • Hafıza: 50 GB depolama alanı

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir