Anasayfa > Blog > The Witcher Son Dilek Nedir?

The Witcher Son Dilek Nedir?

Andrzej Sapkowski tarafından kaleme alınan, oyun serisi olarak karşımıza çıkan ve son olarak Netflix tarafından dizi olarak uyarlanan The Witcher Son Dilek nedir konusunda kafalarda soru işareti bıraktı. Gelin bu soru işaretlerinin cevaplarını birlikte arayalım.

Kabul edelim, çoğumuzun The Witcher evreni ile tanışması CD Project Red tarafından geliştirilen oyun serisi ile oldu. Ancak oyunun dayandığı kitap serisi oyunun piyasaya çıkışından çok daha önce yayınlanmıştı. Kısacası CD Project Red harika bir hikayeyi alıp herkesin bildiği bir seri haline getirdi desek pek de yanlış olmaz. The Witcher karşımıza son olarak ise Netflix tarafından kitap serisinden uyarlanan dizi ile çıktı. İzleyiciler tarafından genel olarak olumlu yorumlar ile karşılanan dizi kısa bir sürede popülerliğe kavuştu.

Ancak dizinin gerek karmaşık zaman çizelgesi, gerekse de kitap ve oyunlarda açıkça belirtilen detayları evrene aşina olmayan kişiler için pek de açıklayıcı olmayan bir yöntem ile ekrana getirmesi akıllarda bazı soru işaretleri bıraktı. Sizlerin de bu konular hakkında bazı sorularınız varsa zaman çizelgesini açıkladığımız bu yazımıza ve Şaşırma Hakkı ile ilgili yazımıza bir göz atabilirsiniz. Konumuza dönecek olursak akıllardaki bu soru işaretlerinden belki de en önemlisi The Witcher Son Dilek nedir sorusu.

The Witcher Son Dilek Nedir

The Witcher Son Dilek Nedir?

Bu kısım kitap, oyun yada dizilere göz atmamış insanlar için spoiler olabilir. Baştan uyarmakta fayda var. The Witcher Son Dilek adlı kitapta bu olaya geniş bir yer ayrıldığını görüyoruz. Bunun yanı sıra serinin oyunları da bu olayı bazı yan görevler ile ele alıyor. Bunların aksine çoğunuzun bildiği üzere dizide bu detay açıkça anlatılmıyor. Yennefer ve Geralt tehlikeli bir cin ile uğraşırken Geralt Cin’in üzerinde sahip olduğu üçüncü ve son dilek hakkını da kullanarak Cin üzerindeki hakkından feragat ediyor. Bu son dileğini hayatlarının söz konusu olduğu oldukça zor bir durumda kullanan Geralt Cin’den Yennefer ile birbirlerine sonsuza dek bağlı kalmayı istiyor.

Bu dilek Yennefer ve Geralt arasındaki büyük aşkın nasıl başladığının da ipuçlarını veriyor aslında. Sonsuza kadar Yennefer ile bağlantılı kalmak isteyen Geralt‘ın yolu bir şekilde daima Yennefer ile kesişiyor. İkili aralarındaki bu aşkın gerçek mi yoksa bu son dilek sayesinde mi olduğuna bir türlü emin olamazken bizlerin aklında da soru işaretleri beliriyor elbette. The Witcher son dilek hakkında oyun serisinde bir ya görev de barındırıyor. Spoiler vermeyelim, sorunun cevabını serinin 3. oyununu oynayarak öğrenebilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir