Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Ajanı Brimstone İçin Tanıtım Videosu Geldi!

VALORANT Ajanı Brimstone İçin Tanıtım Videosu Geldi!

Kapalı betasıyla izlenme rekorları kıran VALORANT, her hafta yayınladığı ajan tanıtımlarına bu hafta Brimstone ile devam etmekte.

Riot Games’in stratejik FPS oyunu VALORANT, son haftalarda oyun sektörünün ana ilgi odağı. Kapalı beta erişimi izlenen yayınlarla dağıtılan oyun, insanların da evde kalmasından iyi yararlanarak Twitch’te izlenme rekorları kırmış durumda. 1.7 milyon anlık izlenmeyle bu alanda CS:GO’yu alt eden VALORANT, kapalı betanın başlangıcından önce başladığı karakter videoları paylaşma etkinliğine de devam etmekte. Phoenix ile başlayan videolarda ise bu haftanın ajanı Brimstone. Paylaşılan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Brimstone, oyunda mesafeli bir şekilde kullanabildiği işlevsel yetenekleriyle tanınan bir ajan. Videoda da karakterin tam olarak bu özelliği vurgulanıyor. Brimstone, önce rakibin görüş açısını kısıtlayarak tehlikeli açılardan takımına yöneltilen tehditlerden kurtuluyor. Ardından yine tehlikeli bir yerde saklanan rakibinin bulunduğu konumu yakarak takımının güvenliğini sağlıyor. Tüm bunları yaparken alt tarafa koyduğu yetenekle de takımının atış hızını arttırıyor. Videonun sonunda ise 1v2 bir rauntu kazanarak sayıyı takımına getiriyor.

VALORANT FPS Yükseltme Rehberimiz

VALORANT, birkaç hafta önce başlattığı kapalı betası ile bir süredir oyuncuların ilgisini çekmekte. Kapalı betaya olan yoğun isteğe kayıtsız kalmayan oyun, kapasiteyi arttırdı ve bütün yayınlardan kapalı beta erişimi kazanma olasılığını oyunculara sundu. Oyunda Türkiye sunucusu da açılmış durumda. VALORANT kapalı beta versiyonunun yazın bitmesi ve oyunun ana sürüme geçmesi bekleniyor. Henüz kesin bir çıkış tarihi ise açıklanmış değil.

VALORANT Kapalı Beta Süreci İle İlgili Her Şey!

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir