Anasayfa > Espor Haberleri > VALORANT Breeze Turnuva Havuzundan Çıkartıldı

VALORANT Breeze Turnuva Havuzundan Çıkartıldı

VALORANT Breeze haritası, Reykjavík’te düzenlenecek olan Champions Tour Masters turnuva havuzundan çıkartıldı. Detaylar haberimizde.

Karayipler temalı yeni VALORANT haritası Breeze, Riot’un aldığı son kararla yakınlarda düzenlenecek bir turnuvanın harita rotasyonundan çıkarıldı.  Yani Breeze, İzlanda’nın başkenti Reykjavík’te düzenlenecek olan VALORANT Champions Tour Masters turnuvasında oynanabilir haritalardan biri olmayacak. VALORANT’a son güncellemeyle eklenen Breeze, şu ana kadar gördüğümüz en eğlenceli haritalardan birisi. Uzak menzilli çatışmalara olanak tanıyan, geniş bir düzene sahip harita henüz rekabetçi veya rütbesiz modlarda oynanamasa da kendine özel bir oyun modu var. Breeze haritasında oynamak isteyen oyuncular, lobiden sadece Breeze seçeneğini seçerek burada oynayabiliyorlar. SaveButonu ekibi olarak denediğimiz harita, oynaması ve ezberlemesi oldukça kolay, eğlenceli bir harita olarak olumlu izlenimler bıraktı.

Yeni VALORANT Haritası Breeze Tanıtıldı

Breeze Turnuva Havuzundan Neden Çıkartıldı?

Riot neden haritayı turnuvadan kaldırdı? VALORANT Champions Tour resmi Twitter hesabı geçtiğimiz günlerde aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Oyuncuların haritayı öğrenmek ve taktikler geliştirmek için 4 haftalık kısa bir süreleri olduğunu belirten paylaşım bu sürenin yeterli olmadığını ve oyunculara zorluk çıkaracağını ekleyerek bu sebeplerden dolayı en yakın turnuva olan Reykjavík’te bu haritanın yer almayacağını duyurmuş.

Oyuna ekleneli henüz 1 hafta geçen Breeze, 24 Mayıs’ta gerçekleşecek olan turnuva için gerçekten adapte olması zor bir harita olabilir.

VCT Masters
VCT Masters turnuvası Reykjavík’te gerçekleşecek.

Champions Tour Masters Reykjavík’te Hangi Takımlar Yarışıyor?

24 Mayıs’ta İzlanda’nın doğa harikası başkenti Reykjavík’te gerçekleşecek olan VALORANT Champions Tour Masters turnuvası 7 kıtadan 10 katılımcıya ev sahipliği yapacak. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan oluşan EMEA bölgesini temsilen turnuvaya katılacak olan Fnatic ve Team Liquid, Kuzey Amerika’dan Sentinels ve Version1 ile, Güneydoğu Asya’dan X10 E-Sports’la, Kore’den NUTURN Gaming ve Japonya’dan Crazy Raccoon ile mücadele ediyor olacak.

Turnuvanın şampiyonu 30 Mayıs’ta belli olacak.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir