Anasayfa > Blog > VALORANT Maç Tekrarı İzleme Özelliği Ne Zaman Geliyor?

VALORANT Maç Tekrarı İzleme Özelliği Ne Zaman Geliyor?

Riot Games’in sevilen oyunu VALORANT kapsamındaki maç tekrarı izleme özelliğinden bu yazımızda bahsettik.

VALORANT, Riot Games tarafından 2020 yılının yazında piyasaya sürülen bir stratejik nişancı oyunu. Türkiye de dahil olmak üzere dünya çapına birçok ülkede geniş oyuncu kitlesine ulaşan bu oyunda oyuncular karşılaşmalarını tekrar izlemek isteyebiliyor. Yaptıkları iyi bir hareketi tekrar görmek, hatalarından ders çıkarabilmek, güzel videolu içerikler üretebilmek için maç tekrarı izleme özelliğini kullanmayı tercih eden oyuncuların sayısı oldukça fazla.

VALORANT’ta İsim Değiştirme

Oyunda şu an maç tekrarı izleme özelliği bulunmasa da geliştiriciler bu özelliğin VALORANT’a ekleneceğini belirtmişti. Bu konu hakkında kesin bir tarih verilmese de özelliğin oyuna ekleneceği konusunda bir açıklama yapıldı.

valorant-phoenix

VALORANT Maç Tekrarı İzleme

VALORANT’a Sor blogunun üçüncü bölümünde oyunculardan sıklıkla gelen bu soru cevaplandırılmıştı. Oyunun geliştiricilerinden Steven Eldredge, VALORANT’a maç tekrarı izleme özelliğinin en kısa süre içerisinde eklenmesi gerektiğini belirtmişti. 16 Temmuz’da paylaşılan blogdan bu yana bir gelişme olmasa da oyuncular özelliği heyecanla bekliyor.

Soru: VALORANT’a oyun içi maç tekrarı özelliği gelecek mi?

Cevap: Evet! Bu konuya en kısa süre içerisinde bir göz atmak istiyoruz. Gerek oynanan maçları taktiksel açıdan analiz etmek için olsun, gerek nükteli meme’ler yapmak için olsun, oyuncularımızın böyle bir sistem için birçok ilginç kullanım alanı bulacağını biliyoruz.

VALORANT Maç Tekrarı Özelliği Nasıl Kullanılır?

Özellik oyuna eklenince nasıl kullanabileceğinizle ilgili detayları bu alt başlık altından sizlerle paylaşacağız.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir