Anasayfa > Espor Haberleri > VALORANT Takımı Futbolist, qRaxs’ı Kadrosuna Kattı

VALORANT Takımı Futbolist, qRaxs’ı Kadrosuna Kattı

Türkiye’nin en başarılı VALORANT takımlarından biri olan Futbolist, qRaxs’ı kadrosuna katarken marqnue’yi de koç pozisyonuna çekti.

Futbolist, kadrosundaki değişikliği hafif esprili bir şekilde Twitter üzerinden duyurdu. Tarkan’ın “Baba oluyorum” videosunu kullanarak takımın yeni oyuncusunu açıklayan Futbolist, şu ana kadar katkısı büyük olan marqnue’nin de koç olarak takım adına görev yapmaya devam edeceğini söyledi.

Futbolist Kadrosunda Değişiklik: qRaxs ve marqnue

Marqnue, kadronun organizasyon altında olmadığı dönemlerden beri takım arkadaşlarıyla birlikte mücadele ediyordu. LOL- takımı Futbolist tarafından satın alındıktan sonra First Strike’ta ikincilik, Elite Invitational ve Arko Men VALORANT turnuvasında ise şampiyonluklar kazanmıştı. Red Bull’un turnuvasına davet kazanan tek türk VALORANT takımı olmayı başaran Futbolist için marqnue çok önemli bir parçaydı. Başarılı isim, takımdaki görevini koç olarak sürdürecek.

Marqnue’nin yerine kadroya katılan isim qRaxs da Türkiye’nin VALORANT sahnesindeki önemli isimlerden. Team Vitality’nin turnuvasında aimDLL, AsLanM3ShadoW gibi isimlerle kol kola, breadHUNTERS takımı altında mücadele eden isim genel olarak düellocu rolünde oynuyor. Oyuncunun Futbolist’te nasıl bir rol alacağını ve takıma nasıl katkılarda bulunacağını hep birlikte göreceğiz.

Kadroya yeni katılan oyuncunun ikinci Challengers turnuvasında ilk maçını oynaması bekleniyor. Bakalım Futbolist bu kadro değişikliğiyle nasıl bir dinamizm kazanacak?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir