Anasayfa > Blog > VALORANT Teslim Olma – VALORANT’ta Nasıl Teslim Olunur?

VALORANT Teslim Olma – VALORANT’ta Nasıl Teslim Olunur?

Riot Games’in bu yaz piyasaya sürdüğü oyunda nasıl pes edilir, VALORANT teslim olma işlemi nasıl gerçekleşir? Detaylar yazımızda!

VALORANT, Riot Games tarafından üretilip 2020 yazında oyuncuların beğenisine sunulan bir stratejik FPS oyunu. Birçok karakter ve harita barındıran yetenek tabanlı FPS oyununda tıpkı Counter-Strike gibi tur tur ekonomi mantığı da işliyor. VALORANT’ta bu ekonomi sistemine karakterlerin yetenekleri de entegre edilmiş durumda, yani oyunu Overwatch – CS:GO kırması olarak tanımlamamız yanlış olmaz.

VALORANT Rank Sistemi

Yapımcısının kapalı betadan beri ilerleyen güzel PR yöntemleriyle birçok oyuncuyu kitlesine katmış olan oyunda kaçınılmaz bir şekilde oyuncular kazanamayacakları maçlarda teslim olmak istiyor. Bunu yapmak için izlemeniz gereken yöntemleri VALORANT teslim olma rehberimizde sizlere anlattık.

valorant-teslim-nasil-olunur

VALORANT Teslim Olma

  • Oyunda savunma veya saldırı evrelerinin en az 4. turuna kadar gelin
  • Oyun içinde sohbete /teslim, /teslim ol veya /surrender yazarak oylamayı başlatın
  • Takım arkadaşlarınız kabul ederse bir sonraki turda oyun bitecektir.

VALORANT’ta nasıl teslim olunur?

Her evre başına takımlar bir kez teslim olma oylaması açabiliyor, yani savunma evresinde oylamanız kabul olmadıysa yeni bir oylama için saldırı tarafına geçmeniz gerekiyor.

Derecesiz bir oyunda oylamayı açmanızın ardından takımın en az %80’i (5 kişilik bir takımda 4 kişi) Evet oyu verirse bir sonraki turun başında oyun bitiyor. Oylamanın bittiği turdan sonra gelen turun başında oyun bitiyor, otomatik olarak yenilgi alıyorsunuz.

Dereceli bir oyunda teslim olmak istiyorsanız takımın tamamının Evet oyu vermesi gerekiyor.

VALORANT Hakkında

VALORANT, Riot Games tarafından üretilip 2020 yazında oyuncuların beğenisine sunulan bir stratejik FPS oyunu. Birçok karakter ve harita barındıran yetenek tabanlı FPS oyununda tıpkı Counter-Strike gibi tur tur ekonomi mantığı da işliyor. VALORANT’ta bu ekonomi sistemine karakterlerin yetenekleri de entegre edilmiş durumda, yani oyunu Overwatch – CS:GO kırması olarak tanımlamamız yanlış olmaz. Yapımcısının kapalı betadan beri ilerleyen güzel PR yöntemleriyle birçok oyuncuyu kitlesine katmış olan oyun VALORANT oyuncuları, kazanamayacağı maçlarda zaman kaybetmeyip teslim olma özelliğini kullanmak istiyor. Biz de VALORANT teslim olma işleminin nasıl gerçekleştirildiğini yazımızda sizlere anlattık.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir