Anasayfa > Espor Haberleri > VFŞL 2021 Kış Mevsimi Başlangıç Tarihi Belli Oldu

VFŞL 2021 Kış Mevsimi Başlangıç Tarihi Belli Oldu

Riot Games kanadından yapılan bir açıklama ile taraftarlar tarafından merakla beklenen VFŞL 2021 Kış Mevsimi için başlangıç tarihi nihayet açıklandı. Detaylar haberimizde.

Ülkemiz espor sahnesinin en önemli etkinliklerinden olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi her sezonunda olduğu gibi önümüzdeki sezon ile birlikte de birbirinden nefes kesici anlara, kıran kırana mücadelelere ve inanılmaz anlara sahne olmaya hazırlanıyor. Heyecanın bir an olsun dinmek bilmediği Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi sahnesinde yeni sezonun başlangıç tarihi de nihayet belli olmuş durumda. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya göre VFŞL 2021 Kış Mevsimi heyecanı 23 Ocak tarihinde başlayacak.

Bu sene küresel pandemi sebebiyle çevrimiçi olarak düzenlenecek olan VFŞL 2021 Kış Mevsimi süresince karşılaşmalar LoL Espor‘un Twitch ve YouTube kanalları üzerinden canlı takip edilebilecek. Tüm bunlara ek olarak lig kıran kırana geçmiş olan Türkiye Büyük Finali‘nin rövanş karşılaşması ile başlayacak. Rövanş maçında 5 Ronin ve Papara SuperMassive karşı karşıya gelecekler ve kozlarını bir kez daha paylaşacaklar.  Hatırlayacağınız üzere TBF 2020‘de galibiyete uzanan taraf Papara SuperMassive olmuştu.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir