Anasayfa > Espor Haberleri > VFŞL Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta Maçları Tamamlandı

VFŞL Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta Maçları Tamamlandı

GALAKTICOS’un galip geldiği Papara SuperMassive – GALAKTICOS mücadelesi ile başlayan VFŞL Yaz Mevsimi dördüncü hafta karşılaşmaları geride kaldı.

VFŞL‘de vadi heyecanı devam ediyor. Pazar günü oynanan BeşiktaşfastPay Wildcats maçı ile ilk üç haftasını geride bırakan VFŞL bu hafta oynanan dördüncü hafta mücadeleleri ile devam etti. Dördüncü hafta 3 Temmuz Cumartesi günü oynanan Papara SuperMassiveGALAKTICOS maçı ile başladı ve bu maçta gülen taraf GALAKTICOS oldu. Haftanın son maçında ise derbi heyecanı yaşandı. Rakibi 1907 Fenerbahçe Espor‘u yenen Beşiktaş haftanın son kazananı oldu.

VFŞL Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta Takım Raporları

Bu hafta herkesin merakla beklediği ve ligin zirvesini yakından ilgilendiren bir maç vardı. Pazar günü aralarında oynadıkları maça kadar namağlup olan NASR ESPORTS ve Galatasaray Espor kozlarını paylaştı. Bu maçın galibi Galatasaray Espor oldu ve bu sonuç ile zirvenin tek hakimi konumuna yerleşti.

Dördüncü hafta ligimizdeki güç dengelerinin tekrar sorgulandığı bir hafta oldu. 2021 VFŞL Bahar Mevsimi şampiyonu fastPay Wildcats, 2021 VFŞL Bahar Mevsimi finalisti 1907 Fenerbahçe Espor ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından Papara SuperMassive galibiyet yüzü göremedi.

Öte yandan lige kabus gibi başlayan Dark Passage zorlu fikstürünü başarıyla tamamladı. Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Espor‘u, pazar günü ise Papara SuperMassive‘i yenen köklü ekip galibiyet sayısını 3’e çıkardı ve puan tablosunda üst sıralara tırmandı. İşte bu haftanın ardından oluşan puan tablosu:

VFSL-dorduncu-hafta-puan-tablosu
Kaynak: LoL Fandom

Tüm maçların sonuçlarına buradan erişebilirsiniz.

Haftanın Ardından Oluşan Oyuncu İstatistikleri

Ruvelius transferi Dark Passage‘a yaramış gibi görünüyor. Tecrübeli nişancı bu hafta çıktığı Papara SuperMassive karşısında 4/0/7 Ezreal, 1907 Fenerbahçe Espor karşısında 4/0/9 Kalista oynadı ve takımının haftayı 2-0 kapatmasında büyük pay sahibi oldu.

Galatasaray Espor üst koridoru Crazy ise bu haftaya damga vuran bir diğer isim oldu. Crazy, fastPay Wildcats karşısında karşısında 7/3/14 Renekton oynarken NASR ESPORTS karşısında 3/0/10 Gwen oynadı.

Genel KDA sıralamasında ise Galatasaray Espor orta koridoru Bolulu liderliğini sürdürüyor. Bu haftanın ardından tecrübeli oyuncu toplam KDA oranını 15.7’ye yükseltti.

İşte haftanın akılda kalan oyunları:

 

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir