Anasayfa > Espor Haberleri > VFŞL Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta Maçları Oynandı

VFŞL Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta Maçları Oynandı

GALAKTICOS’un galip geldiği GALAKTICOS – 5 Ronin karşılaşması ile başlayan VFŞL Yaz Mevsimi üçüncü hafta karşılaşmaları oynandı. 

İlk iki haftası geride kalan VFŞL‘de vadi heyecanı bu hafta oynanan mücadelelerle devam etti. Üçüncü haftanın açılış maçında GALAKTICOS, rakibi 5 Ronin‘i 15-11 yenerek haftanın ilk galibi oldu. Bugün oynanan kapanış mücadelesinde ise Beşiktaş bir sürpriz yaparak güçlü rakibi fastPay Wildcats‘i yenmeyi başardı.

Üçüncü Haftanın Ardından Takım Raporları

İlk iki haftada hiç mağlubiyet almayan Galatasaray Espor ve NASR ESPORTS bu haftayı da mağlubiyet almadan kapattı. Galatasaray Espor önce Papara SuperMassive‘i sonra ise Team Aurora‘yı yenerken NASR ESPORTS sırasıyla 1907 Fenerbahçe Espor ve Papara SuperMassive karşılaşmalarından galip ayrıldı. NASR ESPORTS şampiyonluk yarışındaki en güçlü rakiplerinden ikisiyle karşılaştığı bu haftada verdiği bu performans ile göz kamaştırdı.

Bu haftaya girerken hiçbir galibiyeti bulunmayan Dark Passage, cumartesi günü oynadığı Beşiktaş karşılaşmasıyla ilk galibiyetini aldı. Öte yandan kış mevsimini hiç galibiyet alamadan kapatan Team Aurora bu mevsim de henüz galibiyet ile tanışamadı. Tüm karşılaşmaların sonuçlarına buradan erişebilirsiniz.

İşte üçüncü haftanın ardından oluşan puan durumu:

VFŞL Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta İstatistikleri

Bu haftanın öne çıkan ismi NASR ESPORTS nişancısı Black oldu. Black, cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Espor karşılaşmasında 2/1/10 Varus, pazar günü Papara SuperMassive karşısında ise 8/0/3 Kai’Sa oynadı. Genel KDA sıralamasının başını çeken Bolulu bu haftaki performanslarıyla liderliğini daha da güçlendirdi. Tecrübeli oyuncu Papara SuperMassive karşısında 3/0/7 Zoe, Team Aurora karşısında 2/1/7 Nocturne oynadı.

İşte bu haftanın akılda kalan oyunlarından bazıları:

Mevsimin üçüncü haftası 3 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’te Papara SuperMassiveGALAKTICOS karşılaşması ile devam edecek. Ligin iki namağlup takımı NASR ESPORTS ve Galatasaray Espor pazar günü saat 14.00’te birbirleriyle mücadele edecek.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir