Anasayfa > Espor Haberleri > VFŞL Yaz Mevsimi İkinci Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

VFŞL Yaz Mevsimi İkinci Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

Cumartesi günü NASR ESPORTS – Beşiktaş maçıyla başlayan VFŞL Yaz Mevsimi ikinci hafta karşılaşmaları sona erdi.

Geçtiğimiz hafta açılışını yapan VFŞL Yaz Mevsimi, bu hafta oynanan karşılaşmalarla devam etti. Ligin açılış maçında NASR Esports rakibi Beşiktaş‘a karşı galip gelmeyi başardı. Haftanın en çok beklenen karşılaşmasında Papara SuperMassive son şampiyon fastPay Wildcats‘e ikinci mağlubiyetini tattırırken derbi ile kapanan haftanın son maçında gülen taraf Galatasaray Espor oldu.

VFŞL Yaz Mevsimi İkinci Hafta Takım Raporları

İlk haftanın yenilgisiz takımları Galatasaray Espor, Papara SuperMassive ve NASR ESPORTS olmuştu. Bu üç takım bu haftayı da mağlubiyetsiz kapatarak zirveyi paylaşmaya devam ettiler. Ligin dibinde ise henüz galibiyet ile tanışamamış Team Aurora ve Dark Passage bulunuyor. Dark Passage‘in Ruvelius‘u takıma katmasına rağmen bu hafta da galibiyet alamaması takım içersinde play-off endişeleri yaratıyor.

İşte ikinci haftanın ardından oluşan puan durumu:

vfşl ikinci hafta puan tablosu
Kaynak: LoL Fandom

Maç sonuçlarının tamamına buradan erişebilirsiniz.

VFŞL Yaz Mevsimi İkinci Hafta İstatistikleri

Bu haftanın öne çıkan isimleri 5 Ronin karşısında 7/1/7 Sett, 1907 Fenerbahçe Espor karşısında ise 3/0/11 Zoe oynayan Galatasaray Espor orta koridoru Bolulu ve fastPay Wildcats karşısında 2/0/8 Diana ve Team Aurora karşısında 5/0/1 Rumble oynayan Papara SuperMassive ormancısı Kireas oldu. Bu hafta ile birlikte ligin en yüksek KDA skoruna sahip oyuncusu 61.0 gibi olağanüstü bir KDA ile Bolulu olurken onu 48.0 KDA ile Kaori takip etti. NASR ESPORTS nişancısı Black dakika başına 10.6 minyon keserek bu alanda liderliğini sürdürdü.

İşte bu haftadan geriye kalanlar:

Mevsimin üçüncü haftası 26 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’te GALAKTICOS ve 5 Ronin arasında oynanacak karşılaşma ile devam edecek.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir