Anasayfa > Blog > W Ne Demek Sosyal Medya

W Ne Demek Sosyal Medya

Sosyal medya paylaşımlarında karşımıza çıkan bir kısaltma olan W ne demek? Gelin sorunun yanıtını hep birlikte öğrenelim.

W, İngilizce bir kelime olan With, yani ‘Birlikte’ kelimesinin kısaltmasıdır. Sosyal medya mecraları ve YouTube paylaşımlarında kullanılan bu kısaltma, içerikte başkalarının da yer aldığını belirtir. Bu sayede videoyu izleyecek olan takipçi kimleri göreceğini önceden bilebilir. Aynı zamanda fotoğraf paylaşımı yapan bir başkası da fotoğraftaki insanların kimler olduğunu bu kısaltma ile takipçilerine duyurabilir.

Via Ne Demek?

With Nasıl Kullanılır?

Paylaşım yaparken With kullanmanın oldukça basit bir formülü bulunuyor. Video adına ya da paylaşım açıklamasına  “w/ İsim Soyisim” ya da “with/ @kullaniciadi” yazarak basit bir biçimde kimlerle birlikte olduğunuzu belirtebilirsiniz.

Rez Ne Demek?

Umarız bu içeriğimiz sizin için W ne demek sorusuna, sosyal medya mecraları bağlamında yeterli yanıtı verebilmiştir. Sorularınızı bizimle yorumlar alanından paylaşabilirsiniz. Sonraki yazılarımızda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın ve kendinize iyi bakın.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir