Anasayfa > Blog > Warzone Hızlı Silah Kasma Teknikleri

Warzone Hızlı Silah Kasma Teknikleri

Bu yazımızda CoD: Modern Warfare oyununa sahip olmayan oyuncular için Call of Duty: Warzone hızlı silah kasma tekniklerini listeledik.

Call of Duty Modern Warfare oyunun bir parçası olarak çıkan ve ücretsiz oynanabilen battle royale oyunu Warzone’da silahlara seviye atlatmak hayli zor. Call of Duty: Modern Warfare oyununa sahip oyuncular için durum böyle değil. Multiplayer modunda oynayabilen oyuncular daha fazla düşmanı etkisiz hale getirerek silahlarını geliştirebiliyor.

Yeni Bir CoD Oyunu 2021’de Bizlerle Olacak

Call of Duty Modern Warfare’ın Türkiye fiyatının 469 TL olduğunu göz önünde bulundurursak çoğu Warzone oyuncusunun neden Multiplayer moduna erişemediğini anlayabiliriz. Multiplayer moduna nispeten bu hızlı silah kasma teknikleri daha zor olsa da Warzone için de yapabileceğiniz birçok hızlı seviye atlama taktiği bulunuyor.

Call of Duty Warzone Hızlı Silah Kasma

Plunder Modunda AFK Kalarak Silah Kasma

Bu teknik bir oyun açığı olabileceğinden her an düzeltilebilir. Bu yüzden bu yöntemi uygulamak için acele etmek isteyebilirsiniz. Ve bunu yapmak için bir arkadaşa ihtiyacınız olacağını da belirtelim.

Öncelikle maça girmeden önce ayarlardan otomatik paraşüt açmayı kapatmanız gerekiyor.

Arkadaşınız ile ayrı squadlar içinde Plunder moduna girin ve aynı maçta oynamaya çalışın. Aynı maçta olup olmadığınızı anlamak için uçağın güzergahını karşılaştırabilirsiniz.

Maç başladıktan sonra geliştirmek istediğiniz silahla arkadaşınız ile önceden belirlediğiniz bölgeye inin. Sonrasında arkadaşınız ile buluştuğunuzda geliştirmek istediğiniz silahlarla arkadaşınız sizi ayağınızdan vuracak. O sizi ayağınızdan vurduktan sonra siz de onu kafasından vurarak öldüreceksiniz. Arkadaşınız respawn olup tekrar aynı lokasyona gelip rolleri değişeceksiniz. Bu sefer siz onu ayağından vurup o da sizi kafanızdan vurarak öldürecek.

Bunları yaptıktan sonra her ikiniz de AFK kalarak sürekli yere çarptığınız için öleceksiniz ve her öldüğünüzde arkadaşınıza XP verirken arkadaşınız her yere çarparak öldüğünde size XP verecek.

Nasıl yapılacağını anlatan kısa bir videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Contract Yaparak Silah Kasma

Bir diğer teknik olarak contract tamamlamayı deneyebilirsiniz. Bunu yapmak için yine Plunder moduna girip geliştirmek istediğiniz silahın bulunduğu ekipman setini seçerek bir araç bulun. Aracı bulduktan sonra Supply Run veya Recon Contract görevlerini, elinizde geliştirmek istediğiniz silahı tutarken tamamlayın. Her tamamladığınız contract sonrasında silahınız gelişecek ve seviye atlayacak.

Kill Alarak Silah Kasma

Son teknik ise hem en basit hem de en zor olanı olarak karşımıza çıkıyor. Bu tekniği uygulamak için yine geliştirmek istediğiniz silah ile Plunder modunda kill sayınızı artırmaya çalışın. En çok aksiyon olan Superstore, Downtown, Airport, Military Base gibi yerlere atlayarak bol bol kill alın. Böylece normalde olduğundan çok daha fazla rakibi indirecek ve respawn olabileceğiniz için ölmek gibi bir derdiniz de olmayacak.

Bu teknikleri uygulayarak silahlarınızı hızlıca seviye atlatabilir, yeni eklentilerin ve silah tasarımlarının kilidini kolaylıkla açabilirsiniz.

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir